LEGO Gru, Stuart og Otto 40420

BrickHeadz samlermodell med tre figurer fra Minions-filmen

lego 40420 gru stuart og otto
  • 244 Deler
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40420 SKU

LEGO BrickHeadz Gru, Stuart og Otto (40420) inkluderer tre figurer fra Minions-filmen: Gru, Minion Stuart og Minion Otto med en dyrekretsstein. Figurene er en del av kolleksjonen LEGO BrickHeadz og leveres med en egen figur-ID samt en solid sokkelplate for utstilling, enten hver for seg, sammen som gruppe, eller med andre BrickHeadz modeller. Med dette byggbare …

Les mer...

Priser LEGO Gru, Stuart og Otto 40420

Lego.com LEGO.com 175 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO BrickHeadz

Beskrivelse LEGO Gru, Stuart og Otto 40420

LEGO BrickHeadz Gru, Stuart og Otto (40420) inkluderer tre figurer fra Minions-filmen: Gru, Minion Stuart og Minion Otto med en dyrekretsstein. Figurene er en del av kolleksjonen LEGO BrickHeadz og leveres med en egen figur-ID samt en solid sokkelplate for utstilling, enten hver for seg, sammen som gruppe, eller med andre BrickHeadz modeller.

  • Med dette byggbare samlersettet kan barn bygge gøyale LEGO BrickHeadz modeller av tre velkjente figurer fra filmen The Rise of Gru.
  • Settet er en flott gave til Minions og LEGO fans, og byr på en alderstilpasset bygge- og lekeopplevelse for barn fra 10 år og oppover.
  • Kan kombineres med LEGO BrickHeadz Belle Bottom, Kevin og Bob 40421 for enda flere gøyale rampestreker.
  • Dette byggesettet består av 244 deler og kan stilles ut. Det inneholder en Gru-figur som er over 8 cm høy, og Minions-figurer som er over 6 cm høye, og byr på masse kreativ bygge- og lekemoro for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Gru, Stuart og Otto
SKU
40420
EAN
5702016720228
UPC
673419326186
Deler
244
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
175 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.