LEGO 40423 Traktortur på halloween

Byggbar og gøyal halloween-modell for bygging og utstilling!

lego 40423 traktortur pa halloween
  • 148 Deler
  • LEGO Diverse Tema
  • 40423 SKU

Kom i halloween-stemning med settet Ikonisk LEGO® traktortur på halloween for barn. Settet inkluderer byggbar inngangsportal, gammeldags traktor, høyvogn, smilende skjelettfigur og gøyale halloween-dekorasjoner og tilbehør.Settet består av 147 deler og er en super gave for barn fra sju år og oppover. Det inneholder to minifigurer: en traktorsjåfør i morsomt mumiekostyme og en jente i …

Les mer...

Priser LEGO 40423 Traktortur på halloween

Lego.com LEGO.com 150 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Diverse

Beskrivelse LEGO 40423 Traktortur på halloween

  • Kom i halloween-stemning med settet Ikonisk LEGO traktortur på halloween for barn. Settet inkluderer byggbar inngangsportal, gammeldags traktor, høyvogn, smilende skjelettfigur og gøyale halloween-dekorasjoner og tilbehør.
  • Settet består av 147 deler og er en super gave for barn fra sju år og oppover. Det inneholder to minifigurer: en traktorsjåfør i morsomt mumiekostyme og en jente i skjelettkostyme. Perfekt for gøyalt rollespill med halloween-tema.
  • Den gresskarpyntede inngangsportalen er over 13 cm høy og 10 cm bred. Sammen med traktoren, minifigurene og tilbehøret danner portalen en koselig utstillingsmodell, og settet har et format som gjør det lett å ta med for lek på farten.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Traktortur på halloween
SKU
40423
EAN
5702016720259
Deler
148
Tema
LEGO Diverse
LEGO pris
150 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.