LEGO Jokeren 40428

Iynefallende portrett av Jokeren laget av LEGO klosser

lego 40428 jokeren
  • 170 Deler
  • LEGO DC Tema
  • 40428 SKU

Med settet LEGO Brick Sketches Jokeren (40428) kan fans av Batman kan bygge og vise fram et flott portrett av Jokeren. Portrettet består kun av LEGO klosser som festes på en 12 x 16 basisplate, og modellen er robust nok til at det kan henges på veggen ved hjelp av den integrerte opphengskroken. Settet er perfekt som …

Les mer...

Priser LEGO Jokeren 40428

LEGO.com LEGO.com 230 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DC

Beskrivelse LEGO Jokeren 40428

Med settet LEGO Brick Sketches Jokeren (40428) kan fans av Batman kan bygge og vise fram et flott portrett av Jokeren. Portrettet består kun av LEGO klosser som festes på en 12 x 16 basisplate, og modellen er robust nok til at det kan henges på veggen ved hjelp av den integrerte opphengskroken. Settet er perfekt som gave til barnebursdagen eller til jul, og er et flott supplement til enhver LEGO Brick Sketches portrettkolleksjon.

  • Unge LEGO byggere og Batman-fans vil ha glede av å bygge og vise fram dette flotte portrettet i Brick Sketches samlerserien av GOTHAM CITYs mest beryktede forbryter.
  • Byggesettet er en del av samlerserien LEGO Brick Sketches og består av 170 deler. Det er en kul gave til barn fra åtte år og oppover, og inneholder byggbare, tredimensjonale illustrasjoner av ikoniske figurer på 12 x 16-basisplater.
  • LEGO Brick Sketches portrettet av Jokeren er over 13 cm høyt, 9 cm bredt og 3 cm dypt og passer perfekt som blikkfang på barnerommet, enten stående på en hylle eller nattbordet eller hengende på veggen ved hjelp av den integrerte kroken.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Jokeren
SKU
40428
EAN
5702016762419
Deler
170
Tema
LEGO Batman
LEGO pris
230 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.