LEGO Undulat 40443

BrickHeadz bygge- og utstillingsmodell av en undulat og en undulatunge

lego 40443 undulat
  • 261 Deler
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40443 SKU

Fugleelskere vil flokke seg rundt denne BrickHeadz bygge- og utstillingsmodellen av undulater (40443). Undulaten og undulatungen er plassert på ikoniske BrickHeadz sokler som er designet som vagler av tre. Soklene er festet til en solid, brun basisplate som ligner på bunnen i et fuglebur. Settet inkluderer to klistremerker, ett med fjær og ett med fuglespor, …

Les mer...

Priser LEGO Undulat 40443

LEGO.com LEGO.com 200 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO BrickHeadz

Beskrivelse LEGO Undulat 40443

Fugleelskere vil flokke seg rundt denne BrickHeadz bygge- og utstillingsmodellen av undulater (40443). Undulaten og undulatungen er plassert på ikoniske BrickHeadz sokler som er designet som vagler av tre. Soklene er festet til en solid, brun basisplate som ligner på bunnen i et fuglebur. Settet inkluderer to klistremerker, ett med fjær og ett med fuglespor, som barn kan dekorere basisplaten med. Dette byggbare settet er en perfekt gave til alle barn, BrickHeadz samlere og fugleelskere.

  • Samlerbyggesett med søte LEGO BrickHeadz modeller av en undulat og en undulatunge, stående på klossebygde sokler som er festet på en basisplate formet som bunnen i et fuglebur.
  • Flott gave til LEGO fans, BrickHeadz samlere og dyrevenner fra åtte år og oppover.
  • Modellen består av 261 deler, er 9 cm høy og inkluderer klossebygde «trevagler» samt to klistremerker, ett med fjær og ett med fuglespor, som barn kan bruke for å dekorere basisplaten.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Undulat
SKU
40443
EAN
5702016910360
UPC
673419337403
Deler
261
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
200 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.