LEGO Miles Morales 40536

Et Miles Morales-kunstverk som kan bygges og stilles ut

lego 40536 miles morales
  • 214 Deler
  • Spider-Man Tema
  • 40536 SKU

Med LEGO Brick Sketches Miles Morales (40536) kan fans av Spider-Man bygge sitt eget kunstverk av den ikoniske superhelten. Kunstverket kan henges på veggen ved hjelp av den integrerte kroken ? 12 x 16-basisplate holder alle LEGO klossene på plass. Settet er perfekt som bursdags- og julegave til barn fra åtte år, og det er et imponerende supplement til enhver samling av LEGO Brick Sketches portretter.

Les mer...

Priser LEGO Miles Morales 40536

Lego.com LEGO.com 230 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Spider-Man

Beskrivelse LEGO Miles Morales 40536

Med LEGO Brick Sketches Miles Morales (40536) kan fans av Spider-Man bygge sitt eget kunstverk av den ikoniske superhelten. Kunstverket kan henges på veggen ved hjelp av den integrerte kroken – 12 x 16-basisplate holder alle LEGO klossene på plass. Settet er perfekt som bursdags- og julegave til barn fra åtte år, og det er et imponerende supplement til enhver samling av LEGO Brick Sketches portretter.

  • Superheltkunst – unge LEGO byggere og Spider-Man-fans kan bygge og stille ut dette Brick Sketches samlerportrettet av den berømte, unge nettskyteren Miles Morales
  • Gave til barn fra åtte år og oppover – det kreative settet med 200 deler er en del av LEGO Brick Sketches serien og inneholder byggbare, 3D-illustrasjoner av ikoniske figurer på 12 x 16-basisplater
  • Still ut – LEGO kunstverket er 13 cm høyt, 9 cm bredt og 3 cm dypt, og det fyller barnerommet med farger og lek

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Miles Morales
SKU
40536
Deler
214
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
230 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.