LEGO Elsas vogneventyr 41166

La barnet ditt gjenoppleve spenningen fra Disney Frost 2 med settet Elsas vogneventyr!

lego 41166 elsas vogneventyr
 • 116 Deler
 • LEGO Frozen 2 Tema
 • 41166 SKU

Med LEGO l Disney 41166 Elsas vogneventyr kan barnet ditt gjenskape magiske øyeblikk fra Disney-filmen Frost 2. Dette LEGO vognbyggesettet passer for barn fra fire år og oppover og er laget spesielt for at små barn og førskolebarn skal føle mestring. Det inneholder Disney-figurer og en LEGO reinsdyrunge for gøyal rollespillek og et spesielt startklossunderstell …

Les mer...

Priser LEGO Elsas vogneventyr 41166

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Frozen 2

Beskrivelse LEGO Elsas vogneventyr 41166

Med LEGO l Disney 41166 Elsas vogneventyr kan barnet ditt gjenskape magiske øyeblikk fra Disney-filmen Frost 2. Dette LEGO vognbyggesettet passer for barn fra fire år og oppover og er laget spesielt for at små barn og førskolebarn skal føle mestring. Det inneholder Disney-figurer og en LEGO reinsdyrunge for gøyal rollespillek og et spesielt startklossunderstell som gjør det lett for helt ferske byggere å bygge kjøretøy, bygninger og mye annet, helt alene. Den enkle bruksanvisningen hjelper fans av Disney Frost å forstå byggetrinnene og styrker samtidig fantasien og selvtilliten deres. Dette settet er den perfekte starten på en byggekarriere med LEGO klosser i en velkjent Disney-setting. Gi LEGO byggere en fantastisk byggeopplevelse med Instructions PLUS byggeinstruksjonene, som er lett tilgjengelig i LEGO Life appen for smarttelefoner og nettbrett. Med de brukervennlige og intuitive byggeinstruksjonene kan byggere zoome, rotere og visualisere modellen sin i en unik spøkelsesmodus mens de bygger. Instructions PLUS er et kjempefint byggeverktøy for yngre byggere, som hjelper dem i byggeprosessen og gir dem god mestringsfølelse. Denne byggeleken fra Disney passer for jenter og gutter og alle fans av Frost 2-filmen. Den inkluderer en minidukkefigur og to LEGO figurer av reinsdyr.

 • LEGO 4+ settene er utviklet spesielt for å være gøyale og enkle for små barn. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit og gir en super innføring i hvordan man bygger med LEGO klosser.

 • Inkluderer en minidukkefigur av Elsa fra Frost samt to LEGO figurer av reinsdyr: Svein og en reinsdyrunge.
 • Inneholder Elsas vogn med plass til to minidukkefigurer, seletøy som fester Svein til vognen, stall med vanntrau og bål, høymater og et piknikområde fra Frost-filmen.
 • Reinsdyret Sveins byggbare vogn inkluderer et startklossunderstell som gjør at barn kommer raskt i gang med å bygge og leke i en spennende LEGO l Disney Frost verden.
 • Inkluderer tilbehør som gulrot, kjeks, kjekseske, marshmallow og en børste.
 • LEGO 4+ byr på en stor lekeverden med filmfavoritter, TV-figurer og hverdagshelter.
 • LEGO 4+ lekesettene het før LEGO Juniors og er kompatible med alle kreative LEGO byggesett.
 • Denne byggeleken med Elsa er en ideell gave for unge barn.
 • Du finner intuitive Instructions PLUS byggeinstruksjoner i LEGO Life appen. Hjelp også yngre byggere i byggeprosessen med brukervennlige funksjoner for zooming, rotasjon og spøkelsesmodus, som gjør det mulig å visualisere modellen mens de bygger.
 • Kan brukes med 41165 Annas kanoekspedisjon for enda flere magiske LEGO l Disney Frost 2 opplevelser for barn fra fire år og oppover.
 • Vognen med Svein tilkoblet er over 7 cm høy, 21 cm lang og 12 cm bred.
 • Stallen er over 6 cm høy, 8 cm bred og 6 cm dyp.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Elsas vogneventyr
SKU
41166
EAN
5702016368635
Deler
116
Tema
LEGO Frozen 2
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.