LEGO 41250 Technofest p revet

Sjeldne

Undervannslekesettet Trolls oppmuntrer til kreativt rollespill

lego 41250 technofest p revet
 • 173 Deler
 • LEGO Trolls World Tour Tema
 • 41250 SKU

Et musikkinspirert undervannseventyr for Trolls-fans! Barna vil elske å late som om de er med i favorittscenene fra filmen med LEGO Trolls World Tour Technofest på revet (41250). De kan lage DJ-bordet og scenen, for deretter å plassere havfruen på det hjerteformede skjæret for å se henne snurre rundt. Her følger det også med et …

Les mer...

Priser LEGO 41250 Technofest p revet

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Trolls World Tour

Beskrivelse LEGO 41250 Technofest p revet

Et musikkinspirert undervannseventyr for Trolls-fans! Barna vil elske å late som om de er med i favorittscenene fra filmen med LEGO Trolls World Tour Technofest på revet (41250). De kan lage DJ-bordet og scenen, for deretter å plassere havfruen på det hjerteformede skjæret for å se henne snurre rundt. Her følger det også med et kult filthjerte og en sklie som havfruen og blekksprutvennene hennes kan kose seg med.

Leker og kreative leker med samleverdi

Kjenner du et barn som elsker fantasifull lek? Dette Trolls-sett er en super gave. Alle barn som liker Trolls-figurer eller havfruer, vil elske LEGO havfrueminifiguren.

Velkommen til en verden av fantasifull lek

Barna vil kose seg med å bygge dette kule settet før de gjenskape favorittscener fra Trolls World Tour-historien. Disse byggesettene for barn gir liv til Trolls-universet med leketilbehør, figurer og gøyale håraksessoarer som barna kan samle på. Det finnes til og med et avtagbart Trolls-hår som barna kan feste koselig tilbehør i. Instruksjoner PLUS har zoome- og rotasjonsverktøy for å gi barna enda mer moro.

 • En kreativ gave til alle Trolls-fans som ønsker å gjenskape musikkscener fra DreamWorks Trolls World Tour-filmen. Denne leken er fullspekket med tilbehør, og gir mye moro når settet er bygget.

 • Med en eksklusiv havfruesamlefigur og blekksprutleke fra Trolls, kan barna leke seg gjennom undervannsscenene fra Trolls World Tour-filmen når de blir med havfruen på technofesten på revet.
 • Høyttalere, stroboskoper, et dansegulv og et DJ-bordleketøy – dette kule settet har mye som barna kan utforske. Snurr rundt på dansegulvet, sus ned sklien og finn deretter samleobjektet musikkstrengen – akkurat som i filmen.
 • Ser du etter Trolls-lekesett som en feriegave? Dette settet (41250) er et godt valg! Perfekt for Trolls-fans fra 5 år og oppover. En super gave til kreative barn – og alle andre som elsker havfruer.
 • DJ-bordet er over 8 cm langt, 3 cm høyt og 3 cm dypt, slik at dette undervannslekesettet er den perfekte størrelsen for kreativ lek.
 • Leken kan begynne umiddelbar, ettersom dette Trolls-lekesettet ikke krever batterier. Gode nyheter for Troll-fans som elsker å bruke fantasien til å fortelle historien – ikke batterier!
 • Nå kan enda yngre byggere oppleve følelsen av å oppnå noe ved å bygge på egen hånd med digitale Instructions PLUS, som er tilgjengelig i den gratis LEGO Life appen.
 • Hvert LEGO Trolls World Tour byggesett for barn oppmuntrer barna til å øke kreativiteten ved å gjenoppleve scener fra DreamWorks Trolls World Tour-filmen gjennom rollespill.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder samt våre egne krav til kvalitet. Dette sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen hver eneste gang.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO klossene og delene ved å slippe dem i bakken, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at de oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Technofest p revet
SKU
41250
EAN
5702016616767
UPC
673419317979
Deler
173
Tema
LEGO Trolls World Tour
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
300 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.