LEGO 41254 Vulkankonsert i rockeby

Musikkinspirert rollespillmoro for Trolls-fans

lego 41254 vulkankonsert i rockeby
 • 387 Deler
 • LEGO Trolls World Tour Tema
 • 41254 SKU

Kult rockeleketøy for byggemoro for unge Trolls-fans! Barna vil elske å gjenskape musikalske scener fra Trolls World Tour-filmen, med mange muligheter for rollespill lenge etter at leketøymodellen er bygget. Med 3 minifigurer, inkludert en eksklusiv Barb minifigur, kan barna leke med trollene mens de utforsker de mange funksjonene som er inkludert i dette settet, …

Les mer...

Priser LEGO 41254 Vulkankonsert i rockeby

Lego.com LEGO.com 499 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Trolls World Tour

Beskrivelse LEGO 41254 Vulkankonsert i rockeby

 • Kult rockeleketøy for byggemoro for unge Trolls-fans! Barna vil elske å gjenskape musikalske scener fra Trolls World Tour-filmen, med mange muligheter for rollespill lenge etter at leketøymodellen er bygget.
 • Med 3 minifigurer, inkludert en eksklusiv Barb minifigur, kan barna leke med trollene mens de utforsker de mange funksjonene som er inkludert i dette settet, noe som gjør det ideelt for barn som elsker kreativ lek.
 • Det er de små detaljene som gjør dette settet så gøyalt! Poppy og Branch kommer med eksklusive rockeantrekk, pluss tilbehør til trollenes hår og to musikalske leketøystrenger å legge i harpen.
 • Kreativ byggemoro for barn 6 år og oppover. Med 3 Trolls samleobjektminifigurer inkludert, er dette settet (41254) en flott gave til enhver fan av leker fra filmen Trolls.
 • Med en scene som er over 17 cm høy, 22 cm lang og 11 cm bred, er dette settet den ideelle størrelsen for rollespill alene eller sammen med venner. Den ser også flott ut som utstilling.
 • Hvem trenger batterier når du har fantasi? Med dette fantastiske LEGO Trolls leketøyet, er ingen batterier nødvendig. Det er gode nyheter for kreative barn som er ivrige etter å komme i gang.
 • I tillegg til utskrevne instruksjoner har dette settet digitale Instructions Plus. Finn dem i gratisappen LEGO Life for å gjøre byggingen av dette settet enkelt, selv for unge byggere.
 • Hvert LEGO Trolls World Tour sett lar barna gjenskape sine favorittscener fra DreamWorks Trolls World Tour-filmen. Med mange funksjoner og tilbehør åpner det opp en verden av rollespill og historiefortelling for barn.
 • LEGO byggeklosser oppfyller alltid de høyeste bransjestandardene og gjennomgår strenge kvalitetstester for å sikre at de er konsekvente, kompatible og kobles sammen og trekkes enkelt fra hverandre hver gang.
 • Sikkerhetstestet? Selvfølgelig! Vi i LEGO konsernet tester LEGO klossene og delene ved å klemme, vri, varme opp, bøye, ripe, strekke og slippe dem for å kontrollere at de oppfyller de strengeste standardene for sikkerhet og kvalitet i verden.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Vulkankonsert i rockeby
SKU
41254
EAN
5702016616804
UPC
673419318013
Deler
387
Tema
LEGO Trolls World Tour
LEGO pris
499 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.