LEGO Andreas bil og scene 41390

Strandmoro for bilglade barn som ogs elsker musikk!

lego 41390 andreas bil og scene
 • 240 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41390 SKU

Hva er vel kulere enn å kjøre en tøff bil til en konsert på stranden sammen med bestevennene dine? La barna oppleve ekte konsertglede sammen med vennene sine med settet LEGO Friends Andreas bil og scene (41390) – de kommer garantert til å føle seg veldig voksne! LEGO Friends popstjernen Andrea både synger og spiller …

Les mer...

Priser LEGO Andreas bil og scene 41390

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Andreas bil og scene 41390

Hva er vel kulere enn å kjøre en tøff bil til en konsert på stranden sammen med bestevennene dine? La barna oppleve ekte konsertglede sammen med vennene sine med settet LEGO Friends Andreas bil og scene (41390) – de kommer garantert til å føle seg veldig voksne! LEGO Friends popstjernen Andrea både synger og spiller saksofon, så her er det mye talent å utforske for barna.

Stilig kjerre!

En kabriolet er noe alle barn drømmer om å få kjøre! Og denne kule, sukkertøyfargede roadsteren er et ekte blikkfang på barnerommet. Bilen har plass til to minifigurer, og høyttalerne på LEGO scenen kan monteres ved bilens LEGO musikkspiller for interaktiv lek.

Få full effekt av byggeopplevelsen

Last ned LEGO Life appen for å gi barn størst mulig utbytte av den kreative leken. I tillegg til lettfattelige instruksjoner i esken, inkluderer dette settet også Instructions PLUS, som lar barn zoome, rotere og forhåndsvise modellen på mobil eller nettbrett. Ekte byggemoro fra alle vinkler!

 • Kjenner du barn som digger motorer og musikk? Da er dette settet for dem! De kan late som om de plukker opp vennene sine i denne kule LEGO bilen for å dra på konsert. De kan også late som om de er stjernen som står på lekescenen.

 • Esken inneholder alt barn trengr for å bygge en tøff LEGO kabriolet med en LEGO musikkspiller. Esken inkluderer også to minidukker, en papegøyefigur og en lekescene, hvor LEGO Friends Andrea kan opptre.
 • De to minidukkene kan plasseres i bilen og kjøres rundt. Etterpå kan de pimpe opp bilen ved å feste scenehøyttalerne på LEGO musikkspilleren. Det er også morsomt å gi Andrea ny stil ved å kle på henne et stoffskjørt.
 • Jenter og gutter fra seks år og oppover som liker å være i rampelyset, vil like å leke stjernen med lekesettet Andreas bil og scene (41390). Dette LEGO settet er flott som bursdags- og julegave til barn som har lyst til å utvide bilsamlingen sin.
 • LEGO bilen er litt over 4 cm høy og 12 cm lang – liten nok til å putte i sekken og ta med på lekeavtaler. Barn kan i tillegg gjøre bilen ekstra spesiell ved å pynte den med klosser fra andre LEGO sett de har.
 • Andreas scene er pyntet med lys. Lysene trenger ikke batteri for å glitre, og barnas fantasi er nok til å sette i gang den kreative leken.
 • Alle LEGO sett inkluderer hefter med lettfattelige byggeinstruksjoner, men dette settet har i tillegg Instructions PLUS! Det er bare å laste ned LEGO Life appen, og vise barna hvordan de kan se modellen sin i et tredimensjonalt, digitalt miljø!
 • Gi barn muligheten til å bli kjent med den varme og hjertelige verdenen i Heartlake City og slippe fantasien løs med spennende eventyr sammen med LEGO Friends vennene.
 • LEGO sett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – slik har det vært helt siden 1958.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO Friends klosser og tilbehør grundig, slik at vi kan være sikre på at alle våre lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Andreas bil og scene
SKU
41390
EAN
5702016618778
UPC
673419319751
Deler
240
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.