LEGO Bakekonkurranse 41393

La barna slippe kreativiteten ls med denne bakekonkurranseleken!

lego 41393 bakekonkurranse
 • 361 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41393 SKU

Tid for bakst! Med settet LEGO Friends Bakekonkurranse (41393) får barn spenningen og dramaet fra ekte TV-bakekonkurranser hjemme på sitt eget rom. La dem uttrykke seg kreativt med oppfinnsom kakedekorering som imponerer dommerne. De kan også rollespille dommeren som bestemmer hvem som skal få pokalen. Mat for fantasien Dette matlagingssettet er stappfullt av realistisk kjøkkenutstyr, lekemat, kjøkkenredskaper …

Les mer...

Priser LEGO Bakekonkurranse 41393

Lego.com LEGO.com 349 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Bakekonkurranse 41393

Tid for bakst! Med settet LEGO Friends Bakekonkurranse (41393) får barn spenningen og dramaet fra ekte TV-bakekonkurranser hjemme på sitt eget rom. La dem uttrykke seg kreativt med oppfinnsom kakedekorering som imponerer dommerne. De kan også rollespille dommeren som bestemmer hvem som skal få pokalen.

Mat for fantasien

Dette matlagingssettet er stappfullt av realistisk kjøkkenutstyr, lekemat, kjøkkenredskaper og søtt tilbehør som gjør det lett å gjenskape scener fra TV-sendte bakeshow. Kule funksjoner, inkludert roterende kakestativer og snurrende ingredienshjul som inspirerer til fantasifull lek. Og hele settet er modulbasert, slik at barn kan sette det sammen og leke med det som de vil.

Livet er søtere med venner

Presenter barn for LEGO Friends, en verden der de kan rollespille scenarioer fra TV-serien og møte LEGO Friends figurer som ligner på dem selv. I Heartlake City har de alltid noen å leke med – der er det nemlig alltid plass til enda en venn.

 • Stimuler barn til å leke kreativt og hjelpe LEGO Friends vennene med å lage flotte LEGO kaker med dette bakekonkurranse-lekesettet. De vil garantert like å vise hva de kan foran studiokameraene!

 • Matlekesettet Bakekonkurranse (41393) inneholder tre minidukker, to matlagingsstasjoner med roterende kakefat, kjøkkenutstyr og masse baketilbehør som lekemat og glasur.
 • Dette LEGO settet byr på utrolig mange funksjoner. Barn kan late som om de lager mat på komfyrtoppen, ta på seg rollen som dommer eller kameraoperatør, hjelpe til med å slokke en brann på kjøkkenet og lage nye elementer av LEGO klossene sine.
 • LEGO settet består av 361 deler og byr på utrolig mange lekemuligheter for matinteresserte barn fra seks år og oppover. Settet er perfekt som bursdagsgave eller julegave for alle som ikke har bygd med LEGO klosser før, og alle som liker TV-serien om Friends.
 • Dette modulære kakebakingssettet kan deles opp og brukes som pynt forskjellige steder på soverommet. Med en høyde på bare litt over 15 cm og en bredde på 30 cm tar det heller ikke store plassen når alle delene stilles ut sammen.
 • Dette LEGO Friends settet inneholder alt barn trenger for å gjenskape en scene fra en TV-bakekonkurranse. Settet krever ingen batterier – det er barnas fantasi som får i gang den kreative leken.
 • Gi barn en spennende innføring i LEGO Friends verdenen. Der lærer barn at de kan virkeliggjøre drømmene sine ved å lytte til hjertet sitt.
 • LEGO byggesett for barn oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958!
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO Friends klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bakekonkurranse
SKU
41393
EAN
5702016618808
UPC
673419319782
Deler
361
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
349 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.