LEGO 41429 Heartlake Citys fly

Byggbart flylekesett gir timevis med sommerlige reiseopplevelser

lego 41429 heartlake citys fly
 • 574 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41429 SKU

Verden er åpen med Heartlake Citys fly (41429). Lekeflyet er stappfullt av funksjoner og tilbehør, og om bord kan barn utforske grenseløst mange muligheter for kreativ og fantasifull lek.Barn kan finne på spennende flyeventyr med byggbare minidukkefigurer av LEGO® Friends Stephanie og Olivia. De kan sjekke inn minidukkene og hjelpe dem om bord i flyet, …

Les mer...

Priser LEGO 41429 Heartlake Citys fly

Lego.com LEGO.com 899 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO 41429 Heartlake Citys fly

 • Verden er åpen med Heartlake Citys fly (41429). Lekeflyet er stappfullt av funksjoner og tilbehør, og om bord kan barn utforske grenseløst mange muligheter for kreativ og fantasifull lek.
 • Barn kan finne på spennende flyeventyr med byggbare minidukkefigurer av LEGO Friends Stephanie og Olivia. De kan sjekke inn minidukkene og hjelpe dem om bord i flyet, eller ta på seg rollen som piloten som flyr flyet.
 • Settet har cockpit, mobil mattralle med snacks og toalett. Koffertene får plass i lasterommet. Flykabinen kan åpnes, slik at de hengslede bagasjerommene kommer til syne. Settet har også en innsjekkingsskranke og flytrapp.
 • Dette reiselekesettet består av 574 deler og er en flott feriegave til barn fra sju år og oppover som liker artige lekefartøy, og har litt byggeerfaring fra før. Settet gir barn en inspirerende byggeopplevelse og god mestringsfølelse.
 • Flyleken er over 13 cm høy, 36 cm lang og 33 cm bred. Alle LEGO sett kan brukes med hverandre for enda mer kreativitet, og denne flotte leken kan kombineres med alle LEGO klossene barn har i samlingen sin!
 • Dynamisk lek er en del av reisen. Mange flotte deler, inkludert hengslede håndbagasjerom og den mobile mattrallen. Krever ikke batterier – denne ferieleken drives av barns luftige fantasi!
 • Denne flymodellen inkluderer enkle instruksjoner og er et flott byggesett for barn som ikke kjenner til de gøyale LEGO lekene fra før. Med enkle, trykte instruksjoner tar det ikke lang tid før de kan kjøre nedover rullebanen og ta av!
 • Med LEGO Friends lekesett kan barn iscenesette situasjoner fra TV-serien, hvor vennene fra Heartlake City legger ut på spennende eventyr eller koser seg sammen med bestevennene sine!
 • Helt siden 1958 har LEGO klossene oppfylt de strengeste bransjestandarder, Det gjør at denne ferieleken består av komponenter som er ensartet og kompatible og gir en modell som saktens kan tåle litt turbulens!
 • Klossene og delene som de flotte LEGO lekene er laget av, er testet på nesten alle tenkelige måter. Det gjør at alle LEGO lekesettene oppfyller verdens strengeste kvalitetsstandarder og dermed er noen av de beste – og sikreste – lekene som finnes for barn.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Heartlake Citys fly
SKU
41429
EAN
5702016619140
UPC
673419320122
Deler
574
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
899 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.