LEGO Kattepleie og bil 41439

Lr barn bygge med gyalt lekesett med katter

lego 41439 kattepleie og bil
 • 60 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41439 SKU

Med settet Kattepleie og bil (41439) gir du barn muligheten til å utvikle byggeferdighetene sine og samtidig vise omsorg for dyr. Barn kan bli med Emma og Mia fra LEGO Friends i bilen sin for å finne og hjelpe katter som trenger å få stelt pelsen sin. Ta kattene med tilbake til kattesalongen for å …

Les mer...

Priser LEGO Kattepleie og bil 41439

Lego.com LEGO.com 91 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 137 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Kattepleie og bil 41439

Med settet Kattepleie og bil (41439) gir du barn muligheten til å utvikle byggeferdighetene sine og samtidig vise omsorg for dyr. Barn kan bli med Emma og Mia fra LEGO Friends i bilen sin for å finne og hjelpe katter som trenger å få stelt pelsen sin. Ta kattene med tilbake til kattesalongen for å skjemme dem bort. Lær å bygge Settet passer for barn fra fire år og oppover og er fullt av detaljer som gir en flott lekeopplevelse. Hver pose inneholder klosser til en lettbygd modell og figur, slikat leken kommer raskt i gang! Inkluderer også en startkloss som gir barn en delvis ferdigbygd base. Settene i 4+-serien byr på lek og byggemoro for hele familien. Barna kommer raskt i gang med trykte instruksjoner samt Instructions PLUS i appen LEGO Building Instructions. Instructions PLUS har verktøy for zooming, visning og rotering som hjelper barn å forstå byggeprosessen. De kan også lagre fremdriften i Instructions PLUS, slik at de kan fortsette på modellen når de vil.

 • Settet Kattepleie og bil (41439) får barn i gang med bygging og lek, og de kan late som om de kjører rundt i en kattedekorert bil for å hente katter som de skal stelle i kattesalongen.
 • Denne kompakte katteleken for barn inkluderer Emma og Mia fra LEGO Friends samt katte- og kattungefigurer som inspirerer til rollespillmoro. En startkloss får byggingen raskt i gang så det blir enda mer tid til lek!
 • Som alle LEGO Friends sett inneholder også dette masse søtt tilbehør, inkludert en kattekjeks og en tåteflaske for kattunger.
 • En flott bursdagsgave til gutter og jenter fra fire år som fortjener noe ekstra: Belønn hardt arbeid med en kreativ hverdagsgave som holder leken i gang i timevis og lærer barn å bygge.
 • Bilen er 10 cm bred, mens salongen er 6 cm bred. Siden alle slags LEGO klosser kan brukes, kan salongen utvides i takt med at barna blir bedre til å bygge.
 • Lyst til å gjøre byggingen enda morsommere for små byggere? Gi dem Instructions PLUS, en digital byggeveiledning som inneholder verktøy for zooming, rotering, visning og lagring.
 • 4+ sett gjør det gøyalt for barn å lære å bygge. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit, og lar barn og voksne oppleve glede ved å bygge og leke sammen.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe og bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kattepleie og bil
SKU
41439
EAN
5702016911503
Deler
60
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.