LEGO Hestetrening med utstyr og henger 41441

Lr barn bygge med gyalt lekesett med hester

LEGO 41441 Horse Training and Trailer - 20210502
 • 148 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41441 SKU

La barna øve seg på å bygge samtidig som de får utløp for sin kjærlighet til dyr med LEGO Friends Hestetrening med utstyr og henger (41441). Den fargerike byggeleken består av bil, hestehenger, stall, trillebår, to minidukker og en lekefigur av en hest og et føll. En god start. 4+ settet er fullt av detaljer som …

Les mer...

Priser LEGO Hestetrening med utstyr og henger 41441

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Hestetrening med utstyr og henger 41441

La barna øve seg på å bygge samtidig som de får utløp for sin kjærlighet til dyr med LEGO Friends Hestetrening med utstyr og henger (41441). Den fargerike byggeleken består av bil, hestehenger, stall, trillebår, to minidukker og en lekefigur av en hest og et føll.

En god start
4+ settet er fullt av detaljer som sikrer at små barn får en hyggelig lekeopplevelse. Hver pose inneholder klossene til en modell og en figur, og dermed kan barna leke etter hvert som de bygger! Den kreative gaven inneholder dessuten to startklosser som fungerer som en nesten ferdig base for bilen og stallen.

Masse moro for familier
4+ sett er en flott måte for voksne å dele byggeglede med barn på. De enkle bildeinstruksjonene er perfekte for barn som ennå ikke er helt stø i lesing. Barn har også tilgang til de digitale Instructions PLUS via appen LEGO Building Instructions. De digitale instruksjonene har funksjoner for zooming, rotering og visualisering, og barna kan lagre fremdriften, slik at de kan fortsette på modellen senere.

 • Hestetrening med utstyr og henger (41441) gir mye for pengene og passer for barn fra fre år og oppover. Settet lærer barn å bygge mens de morer seg med å passe på dyr. Inneholder en bil og stall og gir masse rom for lek.
 • Inneholder minidukker av Stephanie og Emma fra LEGO Friends, en lekehest med bevegelig hode og et lekeføll. Hver klossepose inneholder en figur, så rolleleken kan begynne så snart den første posen er åpnet!
 • Lekesettet inkluderer en bil LEGO Friends figuren kan kjøre, en henger til hesten, en stall med tilbehør for å stelle hesten, hindre og longeringsline barn kan bruke for å lære hesten å gå rundt på banen.
 • Kjenner du et barn som er fire år eller eldre og har et belønningsskjema fullt av stjerner? Belønn barnet med en kreativ gave som gir byggetrening og timevis med underholdning. Settet passer også godt til bursdag og jul!
 • Bilen og hengeren er 5 cm høy og 20 cm lang, og LEGO Friends gårdsbygget er 11 cm høyt og 15 cm bredt – passe stor til å vise frem.
 • LEGO 4+ sett inneholder startklosser slik at byggingen kommer raskt i gang. Enkle bildeinstruksjoner sørger for at også barn som ikke har knekt lesekoden ennå, kan bygge.
 • Lyst til å gi barn en enda morsommere byggeopplevelse? Gi dem Instructions PLUS, en digital byggeveiledning som inneholder verktøy for zooming, rotering, visning og lagring.
 • 4+ sett gjør det gøyalt for barn å lære å bygge. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit, og lar barn og voksne oppleve glede ved å bygge og leke sammen.
 • Alle nye LEGO leker oppfyller strenge bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe og bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder testes de på praktisk talt alle tenkelige måter.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Hestetrening med utstyr og henger
SKU
41441
EAN
5702016916812
UPC
673419341837
Deler
148
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.