LEGO Heartlake Citys økologiske kafé 41444

Funksjonsrikt lekesett for matinteresserte barn

lego 41444 heartlake citys okologiske kafe
 • 314 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41444 SKU

Leter du etter en kreativ bursdagsgave til barn som er opptatt av miljøvern? Med LEGO Friends Heartlake Citys økologiske kafé (41444) kan den underholdende leken vare i timevis. Barn kan late som de tilbereder deilige retter på kjøkkenet og leke at de dyrker måltidsingrediensene i kafeens kjøkkenhage. Tidsriktig lek Kafé- og kjøkkensettet har mange smarte …

Les mer...

Priser LEGO Heartlake Citys økologiske kafé 41444

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Heartlake Citys økologiske kafé 41444

Leter du etter en kreativ bursdagsgave til barn som er opptatt av miljøvern? Med LEGO Friends Heartlake Citys økologiske kafé (41444) kan den underholdende leken vare i timevis. Barn kan late som de tilbereder deilige retter på kjøkkenet og leke at de dyrker måltidsingrediensene i kafeens kjøkkenhage. Tidsriktig lek Kafé- og kjøkkensettet har mange smarte detaljer som vil falle i smak hos miljøbevisste barn. Jenter og gutter kan hjelpe Mia med å kildesortere søppelet, og med den søte juicesykkelen kan minidukkene sykle rundt i Heartlake City for å selge deilige juicedrikker helt utslippsfritt! Velkommen til Heartlake City Med LEGO Friends kan barn utforske interessene sine, legge ut på spennende oppdrag og oppleve vennskap og moro sammen med figurer som de kan kjenne seg igjen i.

 • Settet Heartlake Citys økologiske kafé (41444) er stappfullt av lekestartere og inkluderer en kjøkkenhage og juicesykkel. Passer for jenter og gutter som vil bygge en bedre jordklode, kloss for kloss.
 • Innbyr til grenseløs rollespillmoro med tre minifigurer, inkludert farfar-minidukke og mikrodukke av jentebarnebarn fra januar 2021, samt søte detaljer og realistiske funksjoner som er gøyale å utforske.
 • Barn kan leke at de dyrker frukt og grønnsaker og baker brød. De kan bygge smørbrød, servere kunder, kildesortere, henge med venner og sykle rundt med juice til kunder.
 • Sett med mange funksjoner som er perfekt for miljøbevisste barn. Matglade jenter og gutter kan leke i timevis med denne kreative leken, hvor de tilbereder smakfulle godbiter. Passer for barn fra seks år og oppover.
 • Kafélekesettet er 11 cm høyt, 27 cm bredt og 10 cm dypt og tar opp lite plass når det står utstilt.
 • Lekesettet inneholder tilbehør som får kreativiteten til å blomstre, inkludert stekeovn, mikser, kaffemaskin, smørbrødhylle og masse matelementer som får fart på kaféleken.
 • La barn få oppleve de populære Heartlake City settene, hvor de møter figurer som bryr seg like mye om jordkloden som vennene sine.
 • LEGO byggekomponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Klossene og komponentene i dette LEGO matlekesettet testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge,globale sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Heartlake Citys økologiske kafé
SKU
41444
EAN
5702016914818
Deler
314
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.