LEGO Heartlake Citys kino 41448

Glamorst kinosett med rd lper

lego 41448 heartlake citys kino
 • 451 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41448 SKU

Gi barn en gøyal kinopremiere med rød løper med settet LEGO Friends Heartlake Citys kino (41448). Denne barneleken inneholder en detaljert kino i autentisk art deco-stil med VIP-område, popkornkiosk og slush-beger. Settet inkluderer også en filmstjerne som gjerne skriver autografer til fansen, og alt annet barn trenger for å iscenesette en glamorøs kinokveld. I regissørstolen …

Les mer...

Priser LEGO Heartlake Citys kino 41448

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Heartlake Citys kino 41448

Gi barn en gøyal kinopremiere med rød løper med settet LEGO Friends Heartlake Citys kino (41448). Denne barneleken inneholder en detaljert kino i autentisk art deco-stil med VIP-område, popkornkiosk og slush-beger. Settet inkluderer også en filmstjerne som gjerne skriver autografer til fansen, og alt annet barn trenger for å iscenesette en glamorøs kinokveld. I regissørstolen Modellen er hengslet og kan åpnes, slik at barn får tilgang til et VIP-rom med luksuriøse seter for fem glamorøse venner. Figurene kan «vise» film på skjermen, som også kan vippes for å gi plass til en mobiltelefon. Dermed kan barn ta på seg rollen som regissør og vise filmer de har laget selv. Realistiske rollespilleventyr LEGO Heartlake City bursdagsgaver er fulle av realistiske detaljer og figurer som barn kjenner seg igjen i. Settene inspirerer barn til å finne på kreative rollespill-verdener, enten det er alene eller sammen med venner og familie.

 • Imponer unge filmentusiaster med settet LEGO Friends Heartlake Citys kino (41448). Det er premierekveld på vintage-kinoen, den røde løperen er rullet ut og alle venter på den glamorøse LEGO Friends filmstjernen!
 • Et hengslet lekesett med billettsalg og område med rød løper på den ene siden. Modellen kan åpnes inn til en kinosal, toalett og popkorn-kiosk, og inkluderer Andrea og to andre minidukker fra LEGO Friends.
 • Barn kan ta på seg rollen som superfan Andrea eller filmstjernen Amelia, eller de kan leke at de selger billetter og popkorn. Filmglade barn kan late som om de er VIP-gjester på kinopremiere, eller de kan styre filmfremviseren.
 • Med settet Heartlake Citys kino kan barn vise egne filmer for minidukkene ved å plassere en mobiltelefon mot skjermen, som også kan vippes for å gi støtte til et nettbrett.
 • Som alle LEGO Friends sett er også dette fullt av gøyalt tilbehør som får fart på leken. Settet inneholder billetter, papir og penn, popkorn, slush-kopper og pengesedler.
 • Gled filmentusiaster med en interaktiv Heartlake City kinoleke til bursdag, jul eller en annen spesiell anledning. Passer for barn fra sju år og oppover.
 • Dette kinosettet er 17 cm høyt, 27 cm bredt og 19 cm dypt og er et ekte blikkfang som passer godt på barnerommet.
 • LEGO Friends leker inneholder figurer det er lett å identifisere seg med, og de er stappfulle av søtt tilbehør som får fart på fantasien.
 • Alle nye LEGO Friends sett oppfyller strenge bransjestandarder. De er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært helt siden 1958.
 • Populære LEGO leker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Heartlake Citys kino
SKU
41448
EAN
5702016917246
Deler
451
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.