LEGO Andreas hjem 41449

Utforsk alle detaljene i Andeas hjem

lego 41449 andreas hjem
 • 802 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41449 SKU

Med LEGO Friends Andreas hjem (41449) kan du gi en gave som virkelig gjør inntrykk. Lekesettet har fantastiske detaljer som solcellepanel på taket og musikkstudio med mini-keyboard i garasjen, og faller garantert i smak hos LEGO Friends fans og lekekamerater. Mange rom å utforske Heng med venner på rommet til Andrea, eller bak muffins på …

Les mer...

Priser LEGO Andreas hjem 41449

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 752 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Andreas hjem 41449

Med LEGO Friends Andreas hjem (41449) kan du gi en gave som virkelig gjør inntrykk. Lekesettet har fantastiske detaljer som solcellepanel på taket og musikkstudio med mini-keyboard i garasjen, og faller garantert i smak hos LEGO Friends fans og lekekamerater. Mange rom å utforske Heng med venner på rommet til Andrea, eller bak muffins på kjøkkenet med det søte kjøkkenutstyret. Huset har hjerteformet basseng og et kult musikkstudio med lekeinstrumenter. Her kan Andrea og venner arrangere show for hele nabolaget! Taket har solcellepaneler som gir familien en miljøvennlig livstil, og toppetasjen kan tas av, slik at det blir lettere for små hender å utforske interiøret. Mange roller! Settet inneholder fem LEGO Friends minidukker, inkludert en mikrodukke av Liz (lansert i januar 2021), lillesøsteren til Andrea. Barn kan rollespille utallige familiesituasjoner på LEGO måten. Introduser barn for Heartlake City, en verden hvor de finner bestevenner de kan identifisere seg med!

 • Gled små byggere med settet LEGO Friends Andreas hjem (41449). Lekehuset er av førsteklasses kvalitet og rommer tre etasjer som barn kan utforske mens de rollespiller velkjente familiesituasjoner.
 • Vakkert designet sett med fem LEGO Friends minidukker, inkludert en hel familie med en helt ny mikrodukke (januar 2021), som inspirerer til masse rollespillmoro med familien som tema.
 • Barn kan arrangere en konsert for naboene i studioet i garasjen, være sammen på soverommet til Andrea, leke at de tar seg en dukkert i bassenget eller lage seg et måltid på kjøkkenet.
 • Med solcellepanel på taket er dette det perfekte huset for miljøbevisste barn. Og som alle LEGO Friends husmodeller inkluderer også dette masse kult tilbehør.
 • Lekesettet er smart designet, med en toppetasje som kan tas av for å gi adgang til etasjen under. Kjøkkenbenken svinges ut, slik at små fingre får tilgang.
 • Leter du etter en bursdagsgave som kommer til å imponere barn som liker dukkehus? Denne kvalitetsleken passer perfekt for gutter og jenter fra seks år, som elsker å leke familie og hus sammen med vennene sine.
 • Settet er 20 cm høyt, 26 cm bredt og 12 cm dypt og er en iøynefallende og samtidig kompakt utstillingsmodell.
 • La miljøbevisste barn få oppleve det hyggelige og imøtekommende LEGO Friends universet, hvor alle får være med og ingen holdes utenfor.
 • Dette LEGO Friends lekehuset oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at byggeklossene alltid er kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært helt siden 1958.
 • Klossene og komponentene i dette dukkehuset for minidukker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Andreas hjem
SKU
41449
EAN
5702016916133
Deler
802
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.