LEGO Heartlake Citys kjøpesenter 41450

Timevis med fantasifull lek med treetasjes kjpesenter

lego 41450 heartlake citys kjopesenter
 • 1032 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41450 SKU

Gled shoppegale barn med settet Heartlake Citys kjøpesenter (41450). Det inneholder seks figurer, inkludert en mikrodukke lansert i januar 2021. Barn kan utforske butikkene og mathallen sammen med Emma og familien hennes. Den ultimate shoppingturen. Kjøpesenteret har ikke bare klesbutikk. Her finner du hele fem butikker med alt fra mat til musikk, elektronikk og leker. Settet …

Les mer...

Priser LEGO Heartlake Citys kjøpesenter 41450

Lego.com LEGO.com 944 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Heartlake Citys kjøpesenter 41450

Gled shoppegale barn med settet Heartlake Citys kjøpesenter (41450). Det inneholder seks figurer, inkludert en mikrodukke lansert i januar 2021. Barn kan utforske butikkene og mathallen sammen med Emma og familien hennes.

Den ultimate shoppingturen
Kjøpesenteret har ikke bare klesbutikk. Her finner du hele fem butikker med alt fra mat til musikk, elektronikk og leker. Settet inkluderer også to separate lekeelementer for enda mer moro: en fotoboks og en mote-dreieskive som ikke er en del av hovedmodellen. De gøyale interaktive lekene er små nok til at barn kan putte dem i bagen og ta dem med til venner eller på skolen for LEGO lek.

Lekesett barn kan være stolte av
Barn kan glede seg til en super byggeutfordring med 1032 deler – byggeprosessen blir like gøyal som leken! Det tre etasjer store kjøpesenteret blir et blikkfang på barnerommet som garantert faller i smak hos barnas venner. La barn oppleve Heartlake City, byen hvor dagene tilbringes sammen med venner og familie.

 • En stor kjøpesenterleke med butikker, fotoboks, skredderbyste og mathall. Med alle de smarte detaljene kan barn skape en koselig utflukt for hele familien på kjøpesenteret i Heartlake City.
 • LEGO Friends Heartlake Citys kjøpesenter (41450) inkluderer seks figurer, deriblant fire LEGO Friends minidukker, en mikrodukke og en babyfigur, samt tilbehør som åpner for fantasifull lek på kjøpesenteret.
 • Kjøpesenteret har fem butikker med alt fra elektronikk og musikk til mote og leker. I tredje etasje er det en mathall med nudelrestaurant og serveringssted for boble-te.
 • Settet har mange kule detaljer som minibank og stellerom, butikker med realistiske produkter, rulletrapp som beveger seg, og en sklie mellom andre og tredje etasje.
 • Overrask shoppeglade barn fra åtte år med denne gaven til bursdag eller andre spesielle anledninger. Med denne flotte vennskapsleken kan barn leke at de koser seg på kjøpesenteret sammen med bestevennene sine.
 • Denne interaktive leken består av 1032 deler og er 26 cm høy, 40 cm bred og 16 cm dyp og vil garantert imponere venner som kommer på besøk for å leke.
 • Introduser barn for LEGO Friends, en verden hvor alle er velkomne og barn kan finne lekekamerater som er akkurat som dem.
 • LEGO Friends sett oppfyller strenge bransjestandarder. De er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært helt siden 1958.
 • LEGO Friends Heartlake City sett testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Heartlake Citys kjøpesenter
SKU
41450
EAN
5702016916140
UPC
673419341912
Deler
1032
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
944 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.