LEGO Mias fotballboks 41669

Leken har et lite og praktisk format s barn kan ha det gy med fotballek uansett hvor de er

LEGO 41669 Mia\'s Soccer Cube - 20210502
 • 56 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41669 SKU

Få en fulltreffer ved å gi en ung sportsentusiast en gave som gleder! Settet LEGO Friends Mias fotballboks (41669) er en flott impulsgave til barn som elsker sport og LEGO bygging. Med denne søte boksen slår du to fluer i en smekk. Pakk ned moroa. Boksen ser ut som en sportssekk og inneholder en minidukkefigur av …

Les mer...

Priser LEGO Mias fotballboks 41669

Lego.com LEGO.com 130 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 146 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Mias fotballboks 41669

Få en fulltreffer ved å gi en ung sportsentusiast en gave som gleder! Settet LEGO Friends Mias fotballboks (41669) er en flott impulsgave til barn som elsker sport og LEGO bygging. Med denne søte boksen slår du to fluer i en smekk.

Pakk ned moroa
Boksen ser ut som en sportssekk og inneholder en minidukkefigur av Mia og en lekehund i én av fire mulige farger. På den ene siden av boksen er det et mål, og på den andre siden er garderoben. Alle deler kan festes til basen, og alt får fint plass inne i boksen, noe som gjør den perfekt å ta med på tur, til en venn eller på skolen for lek i friminuttet.

Porsjonsvis bygging
Bokser er en flott måte å introdusere barn for LEGO Friends, en morsom lekeverden der kreative barn kan utforske interessene sine med en figur som ligner dem selv. De praktiske lekene krever lite bygging, og er dermed perfekte startsett for barn som ikke har bygget LEGO før.

 • Inspirer barn til fantasifull, sportsinspirert lek på farten med LEGO Friends Mias fotballboks (41669). Boksen med søt sportssekk-design lar barn oppleve lek og fotballglede uansett hvor de er.
 • Mye for pengene med denne kreative fotballeken som inneholder en minidukkefigur av Mia fra LEGO Friends, en lekehund i én av flere farger, klossebygd mål og garderobe pluss poengtavle, ball og pokal.
 • En ta med-leke som kan brukes hvor som helst og når som helst, av barn som vil trene fotball med Mia. Når leken er slutt, kan alle deler pakkes bort i den ryggsekk-formede boksen.
 • En flott hverdags- eller høytidsgave til barn fra seks år og oppover som digger fotball. De enkle modellene er en flott start for barn som ikke har bygget med LEGO før.
 • Boksen er 7 cm høy og 7 cm bred – stor nok til små fingre og liten nok til å ta med i sekken for lek hos venner eller på ferie.
 • Introduser gutter og jenter for LEGO Friends verdenen, hvor de kan utforske interessene sine sammen med en venn som ligner dem selv.
 • Byggekomponentene i denne nye leken oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært siden 1958
 • Delene og klossene i LEGO leker for barn oppfyller strenge sikkerhetsstandarder så barn er sikret en god lekeopplevelse.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Mias fotballboks
SKU
41669
EAN
5702016915747
Deler
56
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.