LEGO Fossefall i skogen 41677

Et naturlekesett som skapt for sm oppdagere

LEGO 41677 Forest Waterfall - 20210502
 • 93 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41677 SKU

Gi barn som er glade i naturen, muligheten til å utforske friluftslivet når de er innendørs med LEGO Friends lekesettet Fossefall i skogen(41677). Her kan de ta en tur ut i skogen med vennene sine. Eventyrene venter rundt hvert hjørne. Denne skogsleken inneholder en vakker foss og vennene Andrea og Olivia fra LEGO Friends. Alt er …

Les mer...

Priser LEGO Fossefall i skogen 41677

Proshop.no Proshop.no -4% 125 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 130 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Fossefall i skogen 41677

Gi barn som er glade i naturen, muligheten til å utforske friluftslivet når de er innendørs med LEGO Friends lekesettet Fossefall i skogen(41677). Her kan de ta en tur ut i skogen med vennene sine.

Eventyrene venter rundt hvert hjørne
Denne skogsleken inneholder en vakker foss og vennene Andrea og Olivia fra LEGO Friends. Alt er klappet og klart for gøyal rollelek med herlige detaljer som marshmallow på pinne og leirbål for å inspirere til kreativ frilek. Barn kan leke at de er på oppdagelsestur og finner en edelsten gjemt bak den hengslede fossen. Den hendige og lille størrelsen gjør at settet kan stå fremme så barna kan leke skogstur når de vil.

En verden full av venner
LEGO Friends lekene har mange realistiske detaljer som setter fart på fantasien, og søte dyr barna kan forelske seg i. I lekene med Heartlake City-tema kan små byggere bli kjent med venner som deler interessene deres.

 • Er du på jakt etter en kreativ LEGO Friends gave til barn som er glad i naturen? Fossefall i skogen (41677) er en perfekt gave til barn som liker å utforske naturen sammen med venner.
 • Inneholder minidukker av Andrea og Olivia fra LEGO Friends, en scooter, leirbål, marshmallow på pinne, en bro for å krysse elva og en foss omgitt av skog.
 • Barn kan utforske den vakre skogen fra scooteren, mate ekornet med en kastanje der det sitter i furua, bruke kikkerten for å se på dyrelivet, og finne en skjult edelsten bak fossen.
 • En flott gave for barn fra fem år og oppover som elsker naturen. Settet lar dem leke utendørs selv om de er inne, og er en perfekt gave til bursdager, jul eller når været ikke innbyr til utelek.
 • Skogssettet er 7 cm høyt, 16 cm bredt og 7 cm dyp – passe stor til å ha på skrivebordet eller leke med akkurat når det passer.
 • Hengslet vannelement gir enkel tilgang til baksiden av fossen.
 • Med gjenkjennelige figurer og hverdagsscener lar Heartlake City-leker barn utforske verdien av vennskap i fantasifull lek uten grenser.
 • Sammen med settene LEGO Friends Hus i skogen (41679), Bobil og seilbåt (41681) og Ridesenter i skogen (41683), er settet perfekt for barn som elsker spennende leker.
 • De populære LEGO lekene oppfyller strenge bransjestandarder. De er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært helt siden 1958.
 • Nye LEGO leker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Fossefall i skogen
SKU
41677
EAN
5702016916515
UPC
673419342155
Deler
93
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.