LEGO Hus i skogen 41679

Trehuset har en rekke funksjoner for masse gyal skogslek

LEGO 41679 Forest House - 20210502
 • 326 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41679 SKU

Barn som er glad i naturen kan leke i timevis med Hus i skogen (41679). Hjemmekjære barn kan utforske de fine rommene og alle detaljene mens de tilbringer tid sammen med Mia og familien hennes fra LEGO Friends. Stappfull av detaljer som stimulerer til fantasifull lek. Det byggbare LEGO Friends trehuset har mange funksjoner og detaljer …

Les mer...

Priser LEGO Hus i skogen 41679

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Hus i skogen 41679

Barn som er glad i naturen kan leke i timevis med Hus i skogen (41679). Hjemmekjære barn kan utforske de fine rommene og alle detaljene mens de tilbringer tid sammen med Mia og familien hennes fra LEGO Friends.

Stappfull av detaljer som stimulerer til fantasifull lek.
Det byggbare LEGO Friends trehuset har mange funksjoner og detaljer som gir en engasjerende lekeopplevelse. Inne i huset er det soverom, bad og entre med vask. Ute er det en platting med sofa og grill. Det følger med et separat elvescenario med kajakkmodell så barn kan utvide leken til padling i elvestryk. Settet gir mye for pengene og inneholder to minidukkefigurer, mikrodukkefiguren Ava fra LEGO Friends og en vaskebjørnfigur. Spennende tilbehør får fantasien i gang, for eksempel et kamera så barn kan ta bilder av dyrelivet.

Bygge varige vennskap
Gi gutter og jenter sett med Heartlake City-tema. Her er alle velkomne, og barn kan utforske interessene sine og verden forøvrig sammen med gode venner.

 • LEGO Friends Hus i skogen (41679) tar barn med inn i en fascinerende verden hvor de kan forestille seg at de bor midt inne i skogen sammen med Mia og familien fra LEGO Friends.
 • Skogsleken inkluderer to minidukker og en mikrodukkefigur av AVA fra LEGO Friends, pluss en vaskebjørnfigur. Det inneholder også et separat kajakkscenarie som utvider lekeopplevelsen.
 • Masse funksjoner og utstyr hjelper fantasien i gang. Barna kan slappe av på soverommet, hygge seg på uteområdet og ta bilder av dyrelivet. Settet inneholder til og med et toalett-element som figurene kan bruke!
 • Barn fra seks år og oppover som elsker naturen, vil la seg begeistre av modellen som tar dem med til skogens ro. Det er en perfekt gave til jul eller fødselsdag eller bare som en liten overraskelse til små utforskere som elsker engasjerende lek.
 • Den naturinspirerte modellen er 18 cm høy, 19 cm bred og 11 cm dyp – passe stor til å stå fremme, klar til lek.
 • Som alle LEGO Friends lekesett er også dette stappfullt av tilbehør. Ketchup- og sennepflasker, pølse i brød, kamera, kajakk, redningsvest og åreelementer følger med for å få den kreative leken i gang.
 • Med gjenkjennelige figurer og hverdagsscener lar Heartlake City-leker barn utforske verdien av vennskap i fantasifull lek uten grenser.
 • Sammen med settene LEGO Friends Fossefall i skogen (41677), Bobil og seilbåt (41681) og Ridesenter i skogen (41683), er settet perfekt for barn som elsker spennende leker.
 • Alle LEGO Friends gavesett oppfyller strenge bransjestandarder. De er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært helt siden 1958.
 • Nye LEGO leker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Hus i skogen
SKU
41679
EAN
5702016916034
UPC
673419341523
Deler
326
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.