LEGO Bobil og seilbåt 41681

Settet Bobil og seilbt gir fantasien fritt spillerom

LEGO 41681 Forest Camper Van and Sailboat - 20210502
 • 487 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41681 SKU

La små byggere utforske interessen for naturen med LEGO Friends Bobil og seilbåt (41681). Settet inneholder mange funksjoner som lar barn bruke fantasien og fordype seg i timevis med kreativ, naturinspirert lek. Mange måter å leke på. Denne fargerike bobilen er spekket med detaljer barn kan utforske, etter at de har tømt takboksen som er full …

Les mer...

Priser LEGO Bobil og seilbåt 41681

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Bobil og seilbåt 41681

La små byggere utforske interessen for naturen med LEGO Friends Bobil og seilbåt (41681). Settet inneholder mange funksjoner som lar barn bruke fantasien og fordype seg i timevis med kreativ, naturinspirert lek.

Mange måter å leke på
Denne fargerike bobilen er spekket med detaljer barn kan utforske, etter at de har tømt takboksen som er full av tilbehør. Taket foran kan tas av for enkel tilgang til førerhuset, mens hovedtaket er hengslet, slik at barn kan ta ut soveposen for en natt under stjernene. LEGO båten har ror og bevegelig seil for realistisk båtlek. Settet inneholder også et vakkert miljø med innsjø og fjell der barna kan parkere bobilen og utforske friluftslivet. Det følger også med en vaskebjørn-figur til glede for små dyrevenner.

Morsomt selskap på kreative reiser
La små byggere utforske interessene sine med LEGO Friends lekesett. Her finner de figurer de kan identifisere seg med, og dyr de kan ta med på fantasieventyr.

 • LEGO Friends Bobil og seilbåt (41681) er en perfekt gave for barn som naturopplevelser. Settet lar dem utforske friluftslivets gleder gjennom kreativ lek, inspirert av et allsidig utvalg funksjoner og tilbehør.
 • En flott bursdagsgave som inneholder minidukkefigurer av Stephanie, Emma og Ethan fra LEGO Friends og en lekevaskebjørn, pluss en detaljert bobil, seilbåt, utstyr til piknik ved innsjøen og sett, brygge og fjellscenario.
 • Barn kan dra ut på tur i bobilen. Taket kan åpnes, slik at de også kan leke inne i bilen. De kan sjøsette båten for en hyggelig seiltur på vannet eller nyte naturen rundt seg.
 • Gled ferske oppdagere fra sju år og oppover med dette LEGO Friends lekesettet. Det er en flott bursdags- eller julegave til barn som liker å være ute i naturen og har litt byggeerfaring fra før.
 • Bobilen er 8 cm høy, 16 cm lang og 7 cm dyp. Båten er 11 cm høy, 11 cm lang og 4 cm bred.
 • Settet inneholder mange tøffe funksjoner som gjør leken enda morsommere. Taket til bobilen er hengslet for lett tilgang til byssa, mens båten med ror og bevegelig seil kan tas av hengeren.
 • Settet er en fin gave til barn og inneholder masse tilbehør for å sette fart på fantasien og leken, deriblant et skateboard, hjelm, telefon, brettspillflis, koffert, redningsvester, piknikbord, GPS og kamera.
 • Sammen med settene LEGO Friends Fossefall i skogen (41677), Hus i skogen (41679) og Ridesenter i skogen (41683), er settet perfekt for barn som elsker spennende leker.
 • De populære LEGO lekene oppfyller strenge bransjestandarder. De er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, slik det har vært helt siden 1958.
 • Nye LEGO leker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bobil og seilbåt
SKU
41681
EAN
5702016916157
UPC
673419342186
Deler
487
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.