LEGO Skolen i Heartlake City 41682

Lek og lr hjemme med dette klossebygde skolesettet

lego 41682 skolen i heartlake city
 • 605 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41682 SKU

La barn skape en perfekt skoledag på skolen i Heartlake City (41682). I det flotte skolebygget kan barn gjenskape skoledagen, være sammen med venner, ha timer i favorittfaget sitt og late som om det er de som er læreren. Som en ekte skole i miniatyr. Fordelt på de to etasjene finner du en naturfaglab med mikroskop …

Les mer...

Priser LEGO Skolen i Heartlake City 41682

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Skolen i Heartlake City 41682

La barn skape en perfekt skoledag på skolen i Heartlake City (41682). I det flotte skolebygget kan barn gjenskape skoledagen, være sammen med venner, ha timer i favorittfaget sitt og late som om det er de som er læreren.

Som en ekte skole i miniatyr
Fordelt på de to etasjene finner du en naturfaglab med mikroskop og en marihøne du kan undersøke, samt formingsrom, dramarom og musikkrom. På musikkrommet finner du en kasse med utkledningsklær og et utvalg instrumenter. Barn kan være sammen med venner i kantina, som er utstyrt med bord og mattilbehør. Skolen har til og med en korridor med skap og pokalmonter.

Tøffe leker for barn som elsker realistisk rollespill
Lekesettet inkluderer to LEGO Friends figurer og en lærerfigur, men det er barna som bestemmer innholdet i timen. Hvis de ikke heller vil ta seg av den nye gutten Julian og vise ham rundt på skolen. LEGO Friends sett gir en underholdende bygge- og lekeopplevelse i realistiske og kjente hverdagssituasjoner.

 • Den flotte toetasjes Skolen i Heartlake City (41682) er stappfull av kreative detaljer barn kan bruke for å skape en perfekt skoledag med Olivia fra LEGO Friends.
 • Settet inneholder tre minidukkefigurer, deriblant den nye gutten Julian og en lærerfigur. Modellen har tre byggbare klasserom pluss kantine, skap, toalett og skolegård.
 • Det omfattende LEGO Friends lekesettet stimulerer til timevis med morsom liksomlek på skolen. De mange lekestarterne gjør det like godt egnet til alenebygging som til lek sammen med venner og familie.
 • Med 605 deler gir settet barn fra seks år og oppover en givende byggeopplevelse. Perfekt jule- eller bursdagsgave til små barn som elsker realistisk lek.
 • Modellen er 17 cm høy, 25 cm bred og 9 cm dyp. Den er festet til en stødig basisplate og passer like godt til lek som til utstilling.
 • Dette LEGO Friends settet inneholder en rekke skoletilbehør som kreative utkledningskostymer, musikkinstrumenter, en marihøne som kan undersøkes med mikroskopet, pensler, maling og staffeli.
 • Spisebordet er hengslet og kan svinges ut av kantinen, slik at barn lett kan iscenesette vennelek i matpausen.
 • La barn bli kjent med det omfattende utvalget av Heartlake City-leker. Her finner de tøffe kjøretøy, realistiske bygninger og hverdagshelter – som skapt for barn som elsker å etterligne virkeligheten i lek.
 • Nye LEGO leker oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO barneleker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder og gir barn trygge og gode lekeopplevelser.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Skolen i Heartlake City
SKU
41682
EAN
5702016916317
UPC
673419341950
Deler
605
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.