LEGO Ridesenter i skogen 41683

Rideeventyr i en detaljrik skjulestedleke

LEGO 41683 Forest Horseback Riding Center - 20210502
 • 511 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41683 SKU

Gi små dyrevenner en gave som lar dem utforske rollespillek med settet LEGO Friends Ridesenter i skogen (41683). Gårdens tre etasjer er utstyrt med en rekke detaljer, tilbehør og figurer som hjelper dem å finne på uendelige historier og dyreinspirert lek. Gjør deg klar til naturlek. Barna opplever skogen fra hesteryggen sammen med Mia, Savannah, førerhunden …

Les mer...

Priser LEGO Ridesenter i skogen 41683

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Ridesenter i skogen 41683

Gi små dyrevenner en gave som lar dem utforske rollespillek med settet LEGO Friends Ridesenter i skogen (41683). Gårdens tre etasjer er utstyrt med en rekke detaljer, tilbehør og figurer som hjelper dem å finne på uendelige historier og dyreinspirert lek.

Gjør deg klar til naturlek
Barna opplever skogen fra hesteryggen sammen med Mia, Savannah, førerhunden hennes Goldie og broren Kevin. Tilbake på LEGO Friends gården kan de stelle hestene eller slappe av i skogshuset, som har kjøkken, soverom og spiseplass. Leken fortsetter ute ved bålet med grilling av marshmallows. Settet har masse tilbehør som får leken og kreativiteten i sving, og andreetasjen kan tas av for lettere tilgang til den nederste etasjen.

Kreative gaver som lar barn utforske interessene sine
Figurene i LEGO Friends har ulike interesser, fra vitenskap og teknologi til kunst og friluftsliv. La barna møte jentene fra Heartlake City, og gi dem en helt spesiell venn som er opptatt av akkurat det samme som dem.

 • Med LEGO Friends Ridesenter i skogen (41683) kan barn få utløp for omsorgsevnen sin i kreativ lek hvor de steller dyr, utforsker naturen og er sammen med venner.
 • Settet inneholder sju figurer: Mia og Savannah fra LEGO Friends, en mikrodukke, lekehund og ponni. I tillegg følger det med to hester med bevegelige hoder for realistiske lekeopplevelser.
 • Gårdshuset har tre etasjer med stall nederst og kjøkken, soverom og spiseplass over. Ute kan barna sørge for at hunden går til ro i hundehuset om kvelden før de griller marshmallows på leirbålet.
 • Med 511 deler er settet en flott jule- eller bursdagsgave for barn fra sju år og oppover som elsker dyr. Barn kan fint leke alene eller finne på timelange lekehistorier sammen med vennene sine.
 • Ridesenteret er 26 cm høyt, 22 cm bredt og 12 cm dypt – passe stort til å stå fremme og innby til lek i ledige øyeblikk.
 • Det følger med masse spennende og populært tilbehør som ridehjelmer, sal, remtøy, høygaffel, striglebørste, kost, kjøkkenutstyr, marshmallows og en hvit stokk til Savannah.
 • Utviklet for underholdende og engasjerende lek med avtakbar andreetasje for enkel tilgang. Hestene har hengslet hals slik at de kan bøye seg ned og spise gress langs skogsløypa.
 • Sammen med settene LEGO Friends Fossefall i skogen (41677), Hus i skogen (41679) og Bobil og seilbåt (41681), er settet perfekt for barn som elsker spennende leker.
 • Helt siden 1958 har de populære LEGO lekene oppfylt strenge bransjestandarder. De er kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Nye LEGO leker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ridesenter i skogen
SKU
41683
EAN
5702016916652
UPC
673419342063
Deler
511
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.