LEGO Heartlake Citys Grand Hotell 41684

Fantastisk hotellmodell hvor leken kan tilpasses rstiden

lego 41684 heartlake citys grand hotell
 • 1308 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41684 SKU

Er du på jakt etter en luksuriøs gave til et kreativt barn? Heartlake Citys Grand Hotell (41684) byr på storslåtte opplevelser fra første besøk. Stig inn i det treetasjes bygget gjennom den roterende døren, og oppdag det vakre interiøret og de spennende detaljene som vil gi små byggere timevis med underholdende og realistisk lek. Femstjerners detaljer. …

Les mer...

Priser LEGO Heartlake Citys Grand Hotell 41684

Lego.com LEGO.com 944 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Heartlake Citys Grand Hotell 41684

Er du på jakt etter en luksuriøs gave til et kreativt barn? Heartlake Citys Grand Hotell (41684) byr på storslåtte opplevelser fra første besøk. Stig inn i det treetasjes bygget gjennom den roterende døren, og oppdag det vakre interiøret og de spennende detaljene som vil gi små byggere timevis med underholdende og realistisk lek.

Femstjerners detaljer
Her er det mye å utforske, fra pianobaren og resepsjonen til de store rommene og spiseplassen utendørs, samt luksuriøse innslag som spa og toppsuite. Settet inneholder en minidukkefigur av skuespilleren Amelia som lar barna leve seg inn i kjendislivet. Stephanie, Emma og River fra LEGO Friends følger med og kan brukes som gjest, resepsjonist eller pikkolo.

Kan tilpasses alle årstider
Tilbehør inspirert av ulike årstider sørger for at leken alltid er aktuell. Barn kan oppdatere modellen ved å endre fargen på løvet om høsten, legge til snøballer og istapper og en snømann om vinteren og blomster om sommeren.

 • La barn leve seg inn i livet som berømt stjerne på Heartlake Citys Grand Hotell (41684), en detaljert og herskapelig treetasjes byggemodell med årstidsinspirert tilbehør for festlig lek hele året.
 • Leveres med fire 4 LEGO Friends minidukkefigurer – inkludert skuespiller og resepsjonist – og tre dyrefigurer. Hotellet har fem rom og et utendørs spiseområde, og er fullt av autentiske detaljer.
 • I time etter time kan kreative barn leke at de bor eller jobber på et luksushotell. Med tilbehøret kan de innrede hotellet fritt etter fantasien eller følge årstiden.
 • Flotte gaver for gutter og jenter fra åtte år og oppover som elsker realistiske leker. Egner seg også godt til ferske byggere, da de gir en passende byggeutfordring.
 • Hovedbygget er 28 cm høyt, 28 cm bredt og 14 cm dypt. Størrelsen og dekoren gjør dette imponerende LEGO Friends settet til et naturlig midtpunkt.
 • Som alle LEGO Friends sett kommer også denne 1308-deler store modellen med masse autentisk tilbehør for kreativ lek, som pikkoloens bagasjetralle og nøkler som passer til dørene!
 • Det årstidsinspirerte tilbehøret sørger for at leken alltid er aktuell. Stearinlys og snøballer pynter opp om vinteren, om sommeren er det blomster og iskrem som gjelder. Og når bladene blir gylne og gresskarene kommer frem, er det høst.
 • La barn bli kjent med det omfattende utvalget av Heartlake City-leker. Her finner de tøffe kjøretøy, realistiske bygninger og hverdagshelter – som skapt for barn som elsker å etterligne virkeligheten i lek.
 • Nye LEGO leker oppfyller bransjens strengeste standarder. De gjør at de er ensartede og kompatible, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Friends Heartlake City barnesett testes på nesten alle mulige slags måter, og derfor kan du være trygg på at hvert lekebyggesett oppfyller de strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Heartlake Citys Grand Hotell
SKU
41684
EAN
5702016916669
Deler
1308
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
944 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.