LEGO Magisk berg-og-dal-bane 41685

Festlig tivolileke som gir barnerommet en dsj magi og spenning

lego 41685 magisk berg og dal bane
 • 974 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41685 SKU

Tryll frem tivolistemning med lekesettet LEGO Friends Magisk berg-og-dal-bane (41685). Både barn og voksne vil ha det moro med å gjenskape tivolifølelsen mens de bygger og utforsker dette detaljrike settet. Fantastisk flotte detaljer. Denne modellen med 974 deler er et inspirerende byggeprosjekt. Og når byggingen er ferdig, står lekeopplevelsene i kø. Hovedblikkfanget er det store teltet med …

Les mer...

Priser LEGO Magisk berg-og-dal-bane 41685

Lego.com LEGO.com 839 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Magisk berg-og-dal-bane 41685

Tryll frem tivolistemning med lekesettet LEGO Friends Magisk berg-og-dal-bane (41685). Både barn og voksne vil ha det moro med å gjenskape tivolifølelsen mens de bygger og utforsker dette detaljrike settet.

Fantastisk flotte detaljer
Denne modellen med 974 deler er et inspirerende byggeprosjekt. Og når byggingen er ferdig, står lekeopplevelsene i kø. Hovedblikkfanget er det store teltet med stofftak. Her er det duket for et fantastisk show fullt av magi, der barna kan innta rollen som tryllekunstner og få LEGO Friends minidukken til å forsvinne i kassen med en smart funksjon! Eller de kan leke at de er en sjonglerende flammeblåser. Settet inneholder en berg-og-dalbane-leke med søte kaninvogner og kamerastasjon, samt en pendelkarusell som får det til å gå trill rundt. Klosser som lyser i mørket, gjør det enda mer spennende!

Magisk vennskap
Ta barna med til Heartlake City, en verden full av hverdagshelter og realistiske miljøer, hvor de kan møte venner som er akkurat som dem selv.

 • Kreative barn vil ha mye moro med tivolisettet Magisk berg-og-dal-bane (41685). Det detaljerte settet med mange spennende funksjoner holder dem i sving i timevis.
 • Barn kan innta mange ulike roller med de fire minidukkefigurene i dette innholdsrike settet, som også inneholder to attraksjoner, to magiske triks, en porcorn-bod, fotostasjon og telt med stofftak til spennende forestillinger.
 • Barn kan imponere venner og familie med magiske triks, ta en tur i berg-og-dalbanen eller pendelkarusellen, kjøpe popcorn og late som de blåser flammer.
 • Settet er en perfekt bursdags- eller julegave og vil vekke stor begeistring hos barn fra åtte år og oppover. De mange byggbare modellene gjør at også voksne kan bli med på byggingen.
 • Det innholdsrike settet vil garantert vekke oppsikt. Teltet er 27 cm høyt og 34 cm bredt, mens berg-og-dalbanen er 13 cm høy og 52 cm bred.
 • Et stort utvalg tilbehør får fart på leken, som jongleringskjeglene, teatersminken og ballongene. De selvlysende klossene gir en spennende effekt når lyset slås av!
 • Kan brukes sammen med andre sett i serien LEGO Friends Magisk tivoli – Magiske akrobater (41686), Magiske tivoliboder (41687), Magisk husvogn (41688) og Magisk pariserhjul og sklie (41689) – for enda mer moro.
 • Velkommen til Heartlake City. Her finner barn detaljerte og fargerike lekesett med omsorgsfulle figurer som lar barn utforske verden.
 • LEGO byggeklosser oppfyller strenge bransjestandarder. De gjør at de er ensartede og kompatible,og slik har det vært helt siden 1958.
 • Nye LEGO leker testes på nesten alle mulige måter, og derfor kan du være trygg på at hvert lekebyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Magisk berg-og-dal-bane
SKU
41685
EAN
5702016916676
UPC
673419342087
Deler
974
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
839 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.