LEGO Magiske akrobater 41686

Gyal akrobatikk for kreative barn som elsker tivolilek

lego 41686 magiske akrobater
 • 223 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41686 SKU

Kjenner du en liten turner? Da er LEGO Friends Magiske akrobater (41686) den perfekte overraskelsen. Her havner de midt i smørøyet og kan utføre akrobatiske triks og imponere publikum. Actionfylt rollespill. Små akrobater vil hoppe opp og ned av glede når de får dette tivolisettet for barn. Når hesten trekker vogna, spinner det avtakbare hjulet. Figurene …

Les mer...

Priser LEGO Magiske akrobater 41686

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Magiske akrobater 41686

Kjenner du en liten turner? Da er LEGO Friends Magiske akrobater (41686) den perfekte overraskelsen. Her havner de midt i smørøyet og kan utføre akrobatiske triks og imponere publikum.

Actionfylt rollespill
Små akrobater vil hoppe opp og ned av glede når de får dette tivolisettet for barn. Når hesten trekker vogna, spinner det avtakbare hjulet. Figurene kan svinge seg i trapesstanga som er festet til bøylene, eller de kan vandre omkring på et par stylter. Settet har masse kreativt utstyr, som vakre flagg og en hatt til hesten, og begge figurene har på seg oppvisningsdrakt og er malt i ansiktet. Selvlysende fliser gir modellene en magisk og mystisk atmosfære.

Magi i Heartlake City
Med LEGO Friends sett kan kreative barn utforske interessene sine i gøyale, realistiske settinger med støtte fra vennlige figurer.

 • Magiske akrobater (41686) lar tivoliglade barn late som de fremfører et show med akrobatiske triks.
 • Inkluderer to LEGO Friends minidukkefigurer – Olivia og Stella – i oppvisningsdrakt, en hestefigur og en paradevogn samt masse, masse tilbehør.
 • Når barna trekker vogna, får spinnefunksjonen hjulet til snurre. Hjulet kan dessuten tas av, og snurres separat. En roterbar knott sørger for at minidukken kan snurre rundt stanga.
 • Lekesettet Magiske akrobater (41686) er den perfekte gaven til gutter og jenter fra seks år og oppover som elsker kreativ tivolilek. Settet er en flott bursdagsgave eller rett og slett en hyggelig overraskelse.
 • Med hesten er vogna 9 cm høy, 22 cm lang og 6 cm bred. Turnstang-elementet er 8 cm høyt, 7 cm langt og 3 cm bredt.
 • Kan brukes sammen med andre sett i serien LEGO Friends Magisk tivoli – Magiske akrobater (41686), Magiske tivoliboder (41687), Magisk husvogn (41688) og Magisk pariserhjul og sklie (41689) – for enda mer moro.
 • Det finnes LEGO Friends sett for barn i alle aldre, enten de ønsker å utforske interessene sine, gjenskape realistiske scener i leken eller bruke fantasien og finne på egne historier med figurer som ligner dem selv.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • Nye LEGO leker testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Magiske akrobater
SKU
41686
EAN
5702016916058
UPC
673419341868
Deler
223
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.