LEGO Magiske tivoliboder 41687

Gave med tivoliboder og LEGO magisk triks for barn

lego 41687 magiske tivoliboder
 • 361 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41687 SKU

Skap tivolistemning på barnerommet med settet Magiske tivoliboder (41687). Det har masse kreative elementer, som iskiosk, en ansiktsmaling-vogn med hjul, billettluke .. akkurat som på et ordentlig tivoli. Settet byr i tillegg på et magisk svevetriks! Stappfullt av gøyale funksjoner. Settet inneholder en mikrodukke og to minidukkefigurer i magiske kostymer – en med ansiktsmaling og en …

Les mer...

Priser LEGO Magiske tivoliboder 41687

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Magiske tivoliboder 41687

Skap tivolistemning på barnerommet med settet Magiske tivoliboder (41687). Det har masse kreative elementer, som iskiosk, en ansiktsmaling-vogn med hjul, billettluke ... akkurat som på et ordentlig tivoli. Settet byr i tillegg på et magisk svevetriks!

Stappfullt av gøyale funksjoner
Settet inneholder en mikrodukke og to minidukkefigurer i magiske kostymer – en med ansiktsmaling og en med tryllekunstnerkappe. Barn kan leke at de er en av gjestene, en av det ansatte eller til og med en tryllekunstner som opptrer for barn. Ved å vri på en knott kan de imponere resten av familien ved å få Emma til å sveve. De kan også ta med seg trylleelementet til venner for å vise sine magiske evner! Spesielle elementer som lyser i mørket, gir en ekstra tøff effekt. I Heartlake City kan barn bli med inn i en spennende verden og utfolde seg i endeløs lek sammen med jentene i LEGO Friends.

 • Ta med tivolistemningen hjem med LEGO Friends Magiske tivoliboder (41687). Settet inneholder fire tivoliboder og et trylletriks som barn kan bruke for å underholde venner og familie.
 • De to LEGO Friends minidukkene og mikrodukken kan brukes til kreativ rollelek. Spesielle elementer som lyser i mørket, gir en magisk effekt når lyset slukkes!
 • Settet har rikelig med utstyr. Barn kan servere iskrem, tilby tivoligjestene ansiktsmaling eller kjøpe billett til tivoliet. De kan også ta med seg trylleelementet til venner for å imponere med sine “magiske” evner!
 • Kjenner du noen kreative barn fra seks år og oppover som elsker tivolilek? Da er dette LEGO Friends settet en perfekt bursdags- eller julegave. Magiske elementer er som skapt for interaktiv lek med venner.
 • Det komplette settet er 14 cm høyt, 31 cm bredt og 6 cm dypt. Trylleboden er 11 cm høy, 8 cm lang og 9 cm bred.
 • Kan settes sammen med andre sett i serien LEGO Friends Magisk tivoli – Magiske akrobater (41686), Magiske tivoliboder (41687), Magisk husvogn (41688) og Magisk pariserhjul og sklie (41689) – for enda mer moro.
 • Dette magiske byggesettet for barn er en del av LEGO Friends Heartlake City-universet som er fullt av hverdagshelter og spennende scenarioer fra virkeligheten.
 • LEGO Friends byggeklosser og lekesett oppfyller strenge bransjestandarder. De gjør at de er ensartede og kompatible, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Kreative LEGO leker testes på nesten alle mulige måter, og derfor kan du være trygg på at hvert lekebyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Magiske tivoliboder
SKU
41687
EAN
5702016916102
UPC
673419341875
Deler
361
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.