LEGO Magisk husvogn 41688

God, gammeldags husvogn og telt for kreative barn

lego 41688 magisk husvogn
 • 348 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41688 SKU

Er du på jakt etter en gave til barn som liker rare kjøretøy? Gled dem med LEGO Friends Magisk husvogn (41688). Settet gir mye lek for pengene og inneholder husvognleke, spåkonetelt, to minidukker og en heste- og uglefigur. Fortryllende detaljer. Husvogna, som trekkes av en hest, er full av tradisjonelle detaljer og funksjoner, som dekorative vindussprosser …

Les mer...

Priser LEGO Magisk husvogn 41688

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 484 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 649 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Magisk husvogn 41688

Er du på jakt etter en gave til barn som liker rare kjøretøy? Gled dem med LEGO Friends Magisk husvogn (41688). Settet gir mye lek for pengene og inneholder husvognleke, spåkonetelt, to minidukker og en heste- og uglefigur.

Fortryllende detaljer
Husvogna, som trekkes av en hest, er full av tradisjonelle detaljer og funksjoner, som dekorative vindussprosser og en gammeldags lykt. Taket er sidehengslet så barn kan utforske innsiden av vogna. Der finner de en seng, en kjøkkenkrok med ovn og et spisebord. Etterpå kan de stelle hesten eller leke med ugla. Teltet har en krystallkule med dreiefunksjon som får kula til å snurre og avsløre hva fremtiden bringer. Barn kan velge om den skal stanse på et trist fjes eller et smilefjes ... eller la skjebnen bestemme.

Magisk vennskap
Ta små byggere med til Heartlake City hvor en verden full av muligheter for gøyal rollelek venter dem. Med LEGO Friends sett kan barn utforske temaer de er interessert i sammen med spennende lekefigurer.

 • Magisk husvogn (41688) er et fascinerende innslag på det omreisende tivoliet. Settet inneholder en tradisjonell husvogn og spåkonas telt for magisk og gøyal rollelek.
 • Det følger med to LEGO Friends minidukker pluss hest- og ugle-figurer, som barn kan bruke for å iscenesette kreative lekehistorier. Inne i husvogna er det en ovn, et bord og et skjult toalett.
 • Barn kan bruke fantasien til å finne på historier der de steller hesten, spør den kloke ugla om råd, ser i krystallkula for å finne ut hva fremtiden vil bringe, eller slapper av inne i husvogna.
 • Det separate teltet gir enda mer moro! Barn kan underholde familien med å spå fremtiden eller ta krystallkula med til venner for magisk lek der.
 • Det innholdsrike og magiske settet er en flott gave til bursdag, jul eller andre små og store anledninger og passer til barn fra seks år og oppover som liker forskjellige transportmidler.
 • Husvogna er 11 cm høy og 24 cm lang, og teltet er 11 cm høyt og 8 cm bredt, så begge modeller kan fint vises frem uten å ta for mye plass.
 • Modellene har mange smarte og kreative detaljer. Taket på husvogna er hengslet og kan åpnes. Dermed kan små fingre bruke ovnen eller skru på krana og fylle bøtta til hesten.
 • Kan settes sammen med andre sett i serien LEGO Friends Magisk tivoli – Magiske akrobater (41686), Magiske tivoliboder (41687), Magisk husvogn (41688) og Magisk pariserhjul og sklie (41689) – for enda mer moro.
 • Nye LEGO leker og minidukker oppfyller bransjens strengeste standarder. De gjør at de er ensartede og kompatible, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO Friends sett testes på nesten alle mulige måter, og derfor kan du være trygg på at hvert lekebyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Magisk husvogn
SKU
41688
EAN
5702016916119
UPC
673419341882
Deler
348
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.