LEGO Magisk pariserhjul og sklie 41689

Byggeleke for barn med pariserhjul og skile

lego 41689 magisk pariserhjul og sklie
 • 545 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41689 SKU

Nå kan barn oppleve tivolimoro, uten å måtte vente på at tivoliet skal komme til byen. LEGO Friends Magisk pariserhjul og sklie (41689) sørger for tivolistemning på barnerommet hver eneste dag. Barn kan ta seg en tur i det flotte pariserhjulet med fine, lilla flosshattinspirerte vogner, betjene kunder i godtekiosken og underholde publikum med magiske …

Les mer...

Priser LEGO Magisk pariserhjul og sklie 41689

Lego.com LEGO.com 559 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Magisk pariserhjul og sklie 41689

Nå kan barn oppleve tivolimoro, uten å måtte vente på at tivoliet skal komme til byen. LEGO Friends Magisk pariserhjul og sklie (41689) sørger for tivolistemning på barnerommet hver eneste dag. Barn kan ta seg en tur i det flotte pariserhjulet med fine, lilla flosshattinspirerte vogner, betjene kunder i godtekiosken og underholde publikum med magiske kortkunster.

Magiske opplevelser for hele familien
Gi barn en fortryllende opplevelse i den magiske sklia som får folk til å forsvinne! De kommer til å more seg med å forvirre familien med dette forvinningsnummeret. Settet gir barn og voksne anledning til å ha en hyggelig stund sammen på tivoli, og vil sikkert vekke mange minner hos de voksne fra tidligere tivolibesøk.

Magisk liksomlek
LEGO Friends lekesett lar barn utforske verden i fargerike og realistiske miljøer med venner som alltid er der for dem.

 • Lekesettet LEGO Friends Pariserhjul og sklie (41689) er en super overraskelse for kreative barn som elsker tivoli. Byggesettet inneholder et magisk element barn kan bruke for å imponere vennene sine.
Tivolisettet inneholder tre LEGO Friends minidukker iført kostymer og ansiktsmaling, Det har også kreativt tivoliutstyr som sjongleringskjegler, kjærlighet på pinne, flosshatt og attraksjonskart.
 • Barn kan ta en tur i LEGO pariserhjulet, underholde publikum med kortkunster og sjonglering, jobbe i godtekiosken eller få folk til å forsvinne i den magiske sklia!
 • De finurlige speilplatene nederst på sklia får det til å se ut som minidukkene forsvinner. I stedet går de ut på baksiden og kan lure vennene som venter!
 • LEGO Friends lekesettet er en flott gave til jul, bursdag eller små og store anledninger for kreative barn fra sju år og oppover som liker realistisk lek med venner, ispedd en dæsj magi.
 • Pariserhjulet er 22 cm høyt, 18 cm bredt og 12 cm dypt. Sklia er 28 cm høy, 14 cm lang og 15 cm bred.
 • Kan brukes sammen med andre sett i serien LEGO Friends Magisk tivoli – Magiske akrobater (41686), Magiske tivoliboder (41687), Magisk husvogn (41688) og Magisk pariserhjul og sklie (41689) – for enda mer moro.
 • Ta barna med til magiske Heartlake City, byen hvor de kan finne ut hva de er interessert i sammen med bestevennene sine.
 • LEGO Friends sett oppfyller bransjens strengeste standarder. De gjør at de er ensartede og kompatible, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Nye LEGO leker testes på nesten alle mulige måter, og derfor kan du være trygg på at hvert lekebyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.
 • Produkt detaljer

  Offisielt navn
  LEGO Magisk pariserhjul og sklie
  SKU
  41689
  EAN
  5702016943511
  UPC
  673419347020
  Deler
  545
  Tema
  LEGO Friends
  LEGO pris
  559 kr
  Bruksanvisning
  Last ned bruksanvisning

  OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

  Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

  LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.