LEGO 41690 Friends Julekalender

Sjeldne

Gjr ventetiden fr jul morsommere med LEGO Friends

lego 41690 friends julekalender
 • 370 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41690 SKU

La barn lage en perfekt jul med LEGO Friends Julekalender (41690). Bak hver av de 24 lukene venter en flott og detaljert byggeleke som gjør ventetiden nesten like moro som selveste julaften! En ny overraskelse hver dag. Blant de 24 overraskelsene venter fem figurer fra LEGO Friends i mikrodukkeformat. I tillegg er det en gave til …

Les mer...

Priser LEGO 41690 Friends Julekalender

Dette produktet er ikke tilgjengelig.

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO 41690 Friends Julekalender

La barn lage en perfekt jul med LEGO Friends Julekalender (41690). Bak hver av de 24 lukene venter en flott og detaljert byggeleke som gjør ventetiden nesten like moro som selveste julaften!

En ny overraskelse hver dag
Blant de 24 overraskelsene venter fem figurer fra LEGO Friends i mikrodukkeformat. I tillegg er det en gave til hver av jentene som passer til interessene deres. Det kreative, byggbare settet lar barn kopiere koselige adventsaktiviteter. Barn kan lage en bok de kan lese mens de sitter i den klossebygde stolen ved peisen ved siden av juletreet.

Stor lekeverdi
Minimodellene kan brukes som pynt på barnerommet, og innbyr også til kreativ lek. Barn kan ta del i julebaksten med en blender med spak som kan heves og senkes, en kjevle som ruller og en komfyr med dør som kan åpnes. Fyll adventstiden med spenning og magi med en julekalender som vil glede barna lenge etter at julen er slutt.

 • Gi en ung Heartlake City-fan en fin start på desember med LEGO Friends Julekalender (41690). Høytidsinspirerte leker sørger for at tiden både før og etter jul blir fylt med LEGO magi.
 • Inneholder fem mikrodukker med strømpe, pluss figurer av en kattunge og en valp. Blant de byggbare vinterlekene er det en slede, et snøbrett og en kjelke. Kalenderen inneholder også et piano og en fjernstyrt robot.
 • Barn finner en ny byggeleke bak hver luke. Lekene kan brukes som pynt eller arrangeres på den nedfellbare platen for juleinspirert lek.
 • Selv om de er små, har byggelekene snedige funksjoner som stimulerer til lek. Kjevlen ruller, blenderspaken går opp og ned og komfyrdøra kan åpnes.
 • Dette er en flott førjulsgave til kreative barn som vil ha en julekalender som kan bringe glede lenge etter jul. Settet har 370 deler og er perfekt for gutter og jenter fra seks år og oppover som liker feststemt lek.
 • Gaveesken LEGO Friends Julekalender er 25 cm høy, 37 cm bred og 6 cm dyp.
 • Med sine mange realistiske detaljer er byggelekene i serien Heartlake City et god utgangspunkt for barn som vil utforske verden. LEGO Friends Julekalender formidler gleden av å feire jul sammen, gjennom lek.
 • Nye LEGO leker og byggeklosser oppfyller strenge bransjestandarder. De gjør at de er ensartede og kompatible, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO leker testes på nesten alle mulige måter, og derfor kan du være trygg på at hvert lekebyggesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Friends Julekalender
SKU
41690
EAN
5702016916126
Deler
370
Tema
LEGO Friends
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.