LEGO Lekepensjonat for hunder 41691

Detaljert, klossebygd sett for hundeelskere

lego 41691 lekepensjonat for hunder
 • 221 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41691 SKU

Ser du etter en gave til barn som liker hundelekesett? Da er LEGO Friends Lekepensjonat for hunder (41691) midt i blinken. Det inneholder mange detaljer og to LEGO Friends minidukker som barn kan bruke til å iscenesette timevis med kreativt rollespill. Stimuler fantasien Barn kan finne på mange morsomme ting med hundene de passer på. …

Les mer...

Priser LEGO Lekepensjonat for hunder 41691

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Lekepensjonat for hunder 41691

Ser du etter en gave til barn som liker hundelekesett? Da er LEGO Friends Lekepensjonat for hunder (41691) midt i blinken. Det inneholder mange detaljer og to LEGO Friends minidukker som barn kan bruke til å iscenesette timevis med kreativt rollespill. Stimuler fantasien Barn kan finne på mange morsomme ting med hundene de passer på. De kan hjelpe Emma fra LEGO Friends med å bade hundene i bassenget, trene dem i hagen og lærer dem smidighet ved hjelp av tunnelen. Settet er stappfullt av søtt tilbehør som barn vil elske – alt fra et pelsstellesett til en liten hundebæsj! En verden full av kreativ lek Heartlake City lekesettene inneholder figurer som barn kan identifisere seg med, og realistiske detaljer som stimulerer barn til å utforske hva de er interessert, i sammen med sine nye venner.

 • Gi barn som liker dyreunger og kreativ lek, timevis med kreativ moro med settet LEGO Friends Lekepensjonat for hunder (41691), hvor de kan leke at de passer på valper mens eierne er på jobb.
 • Inneholder minidukker av Emma og Roxy fra LEGO Friends, en hundefigur og en valpefigur (ny i januar 2021). Pensjonatet har et stelleområde, kassaapparat, eget hundebasseng og agility-tunnel.
 • Gavesettet er full av kreative lekescenarioer, hvor barn kan leke at de steller hundene, leker med dem i hagen, vasker dem i bassenget eller selger hundegodterier til kunder som kommer innom.
 • Overrask hundekjære barn med denne dyreleken som er perfekt som bursdags-, jule- eller impulsgave. Settet kan bygges av barn uten mye byggeerfaring og passer for barn fra seks år og oppover.
 • Dette hundesettet er kjempefint som pynt. Det er 13 cm høyt, 17 cm bredt og 9 cm dypt, og det kompakte formatet gjør at det kan stå fremme mellom lekeøktene.
 • Valpeleke for barn med stor lekeverdi og masse søtt tilbehør som ball, bein, pinne, kjeks, boks med mat, sjampo, børste og til og med en bæsj! det er bare å slippe fantasien løs!
 • Introduser små byggere for Heartlake City, hvor de kan utforske interessene sine sammen med gode venner.
 • Byggekomponentene i denne nye LEGO leken oppfyller strenge bransjestandarder for å sikre at de er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1958.
 • For å sikre at LEGO Friends sett oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder testes de til det ytterste.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Lekepensjonat for hunder
SKU
41691
EAN
5702016971750
Deler
221
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.