LEGO Strandhuset 41693

Treetasjes strandhus for gyal sommerlek

lego 41693 strandhuset
 • 685 Deler
 • LEGO Friends Tema
 • 41693 SKU

Få feriefølelsen til å vare hele året med LEGO Friends Strandhuset (41693). Barn som liker ferie kan gjenskape deilige sommerminner og gøyal strandlek med venner. LEGO strandliv. I denne treetasjes bygningen finner du en iskiosk med takterrasse, sufesjappe som leier ut utstyr, og leiligheten til bestemoren til Mia fra LEGO Friends pluss en grønnsakshage. Settet inneholder …

Les mer...

Priser LEGO Strandhuset 41693

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Friends

Beskrivelse LEGO Strandhuset 41693

Få feriefølelsen til å vare hele året med LEGO Friends Strandhuset (41693). Barn som liker ferie kan gjenskape deilige sommerminner og gøyal strandlek med venner.

LEGO strandliv
I denne treetasjes bygningen finner du en iskiosk med takterrasse, sufesjappe som leier ut utstyr, og leiligheten til bestemoren til Mia fra LEGO Friends pluss en grønnsakshage. Settet inneholder også en tøff cabriolet som Andrea og Mia kan bruke når de frakter surfebrettene sine til sjøen. Nede på stranda kan de surfe på bølgene og leke med delfinen og skilpadden. I likhet med andre LEGO Friends sett kommer også dette med et hav av tilbehør som kan brukes i fantasifulle lekehistorier. En gitar, platespiller og solkrem er bare noen av delene som lar barn iscenesette spennende ferieeventyr.

Flott vennskapsgave for barn
La barn bli kjent med Heartlake City, en verden full av hverdagshelter og spennende oppdrag, der barn kan finne en venn som er akkurat lik dem selv.

 • Små byggere kan glede seg til gøyal sommerlek med settet LEGO Friends Strandhuset (41693). Med settet kan barn fantasere seg frem til en perfekt sommerdag, der de leker i bølgene og slapper av på stranda med vennene sine.
 • Lekesettet inneholder en surfesjappe som leier ut strandutstyr, en iskiosk og en leilighet pluss en cabriolet, Mia og Andrea fra LEGO Friends Mia, en mikrodukke pluss en hund, delfin og skilpadde følger også med.
 • Barn kan leie surfeutstyr, møte venner ved iskiosken og kjøre avsted i bilen for å finne de perfekte bølgene. De kan være sammen med Mias bestemor og hjelpe henne å høste grønnsaker fra hagen på taket.
 • Med så mange detaljer å utforske er settet en perfekt gave til jul eller bursdag for barn som er seks år eller eldre, og liker å gjenskape deilige sommerminner gjennom lek.
 • Modellen er 18 cm høy, 35 cm bred og 10 cm dyp. Dermed er den liten nok til å stå fremme og samtidig full av spennende detaljer for underholdende og kreativ lek.
 • Dette settet er en flott vennskapsleke. De øverste rommene kan tas av og brukes for seg. Rommene kan plasseres i ønsket rekkefølge. Perfekt for kreative barn!
 • Barn som liker kreativ lek, kan glede seg over det flotte tilbehøret. En gitar, tre surfebrett, to årer, platespiller, kjøkkenutstyr og kokosdrikke er bare noe av det som følger med.
 • Send barn på ferie til LEGO Friends Heartlake City hvor fantasien kan ta dem i alle retninger. Spennende eventyr, hverdagshelter og søte lekedyr venter på dem.
 • Helt siden 1958 har de populære LEGO lekene oppfylt bransjens strengeste standarder samt LEGO konsernets egne kvalitetskrav. Det gjør at klossene alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre.
 • Klossene og delene i nye LEGO leker slippes, klemmes, vris, varmes opp, bøyes, ripes og strekkes for å kontrollere at de oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Strandhuset
SKU
41693
EAN
5702016973570
Deler
685
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.