Produktbeskrivelse (41703)

Med settet Hytte i vennskapstreet (41703) kan du vise barn hva de kan få til om de samarbeider med andre. Barn kan leke med LEGO Friends vennene og late som om de lager produkter de kan selge for å få penger til gode formål. Barn fra åtte år kan oppdage gleden det gir å hjelpe andre.

Ti år med leker som hyller vennskap
Settet har mange intrikate detaljer som inspirerer til fantasifull lek. Barn kan samle honning fra bikuben, lage fuglekasser ved hjelp av skrustikken, rotere vindturbinen for å heve heisen eller leke med husken og den store sklien. Det finnes også skjulte detaljer som barna kan oppdage. I anledning tiårsjubileet til LEGO Friends serien er settet utstyrt med en QR-kode som gir tilgang til Heartlake City retro-skattene som skjuler seg i settet.

Byggebonus 
Byggingen blir ekstra morsom med digitale instruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions. Der finnes det verktøy gutter og jenter kan visualisere natursettet med mens de bygger. La barna reise til Heartlake City, hvor de beste opplevelsene med de beste vennene venter på dem.