Produktbeskrivelse (41713)

Gi aspirerende astronauter muligheten til å lære mer om romfart med settet Olivias romfartsakademi (41713). Barn fra åtte år kan trene til romferder sammen med figurer fra LEGO Friends. Settet inneholder mange autentiske funksjoner, inkludert drivmotorene på romfergen til VR-simulatoren. Settet byr både på gøyal lek og gøyal læring – for eksempel så er alle bildene i akademibygget vitenskapelig korrekte, og tavlen i klasserommet er full av utregninger fra ekte romferder.

Pedagogisk leke fornysgjerrige barn
Romfartsinteresserte barn vil garantert like denne LEGO romfergemodellen. Lasterommet har hengslede dører som kan åpnes, akkurat som i virkeligheten, og minidukkene kan festes til Canadarm-modellen når de skal utforske verdensrommet. Nede på jorden kan de utforske forskjellig utstyr, inkludert et teleskop, en aerotrim, et kontrollrom og et romgalleri med modeller av solen, jorden og månen som går i bane.

Gi modellbyggingen en ny dimensjon
Denne vitenskapsbaserte leken inkluderer instruksjoner tilpasset en digital tidsalder – med den interaktive veiledningen kan barn zoome, rotere og vise modellen i 3D mens de bygger.