LEGO 41901 Heftig dyrearmbånd

Gi barnet ditt muligheten til å uttrykke seg kreativt med dette heftige armbåndet!

lego 41901 heftig dyrearmband
 • 33 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41901 SKU

Gi den vesle kunsthåndverkeren din noe å fordype seg i med det søte settet LEGO® DOTS™ Heftige dyrearmbånd (41901) med justerbart armbånd og 32 fargerike fliser. Leken starter med dekorering rett fra posen!Lag og vis fram unike smykker! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere dette gøyale armbåndet, enten ved …

Les mer...

Priser LEGO 41901 Heftig dyrearmbånd

Lego.com LEGO.com 70 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO 41901 Heftig dyrearmbånd

 • Gi den vesle kunsthåndverkeren din noe å fordype seg i med det søte settet LEGO DOTS Heftige dyrearmbånd (41901) med justerbart armbånd og 32 fargerike fliser. Leken starter med dekorering rett fra posen!
 • Lag og vis fram unike smykker! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere dette gøyale armbåndet, enten ved å følge mønsterforslagene på emballasjen eller finne på en unik stil selv.
 • Det er lett å lage fantasifulle ting med de fargerike flisene i dette settet og i andre sett. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO DOTS 41908 Ekstra DOTS – serie 1 for å dekorere og gjøre armbåndene sine enda finere og kulere.
 • Alle som liker gjør det selv-leker og kunst- og håndarbeidssett, vil elske dette flotte settet. Det bøyelige armbåndet og de fargerikt dekorerte flisene vil glede alle barn fra 6 år og oppover og egner seg flott som gave til jul, bursdag eller andre anledninger.
 • Lite og bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dette morsomme og kreative gjør det selv-settet er perfekt for unge designere som kan lage og pynte seg med ulike armbåndversjoner.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Det er bare å åpne posen, så starter den morsomme armbåndsdekoreringen. Enkle tips gjør armbåndsdesign lett som en plett, og gir barn følelsen av å mestre mens de lager unike og kreative smykker og har det moro.
 • Med LEGO DOTS sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smykkemaker-lekesettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO DOTS fliser og armbånd oppfyller bransjens strengeste standarder samt våre egne strenge kvalitetskrav. De er designet for å være ensartede og kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre. Hver gang.
 • Vi tester LEGO DOTS fliser og armbånd ved ådroppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å sikre at alle våre byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Heftig dyrearmbånd
SKU
41901
EAN
5702016616705
UPC
673419317924
Deler
33
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
70 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.