LEGO 41906 Ananasblyantholder

Del en dekorasjonsopplevelse med denne fine ananasboksen!

lego 41906 ananasblyantholder
 • 351 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41906 SKU

Stimuler barns kreativitet med det fine dekorasjonssettet LEGO® DOTS (41906) som inneholder en høy ananasblyantholder og en liten vannmelonboks. Leken starter med bygging rett fra esken!Kreativitet og oppbevaring på utstilling! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere disse gøyale boksene, enten ved å følge mønsterforslagene på esken eller finne på …

Les mer...

Priser LEGO 41906 Ananasblyantholder

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO 41906 Ananasblyantholder

 • Stimuler barns kreativitet med det fine dekorasjonssettet LEGO DOTS (41906) som inneholder en høy ananasblyantholder og en liten vannmelonboks. Leken starter med bygging rett fra esken!
 • Kreativitet og oppbevaring på utstilling! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere disse gøyale boksene, enten ved å følge mønsterforslagene på esken eller finne på unike mønstre selv.
 • Det er gøy å skape fantasifulle mønstre med de fargerike flisene. Barn kan bruke flisene påtvers av alle DOTS produkter, inkludert Ekstra DOTS – serie 1 (41908) og andre romdekorasjonssett!
 • Alle som liker gjør det selv-leker og kunst- og håndarbeidssett, vil elske dette flotte settet. De smarte og nyttige boksene og fargerikt dekorerte flisene vil glede alle barn fra 6 år og oppover og egner seg flott som gave til jul, bursdag eller andre anledninger.
 • Dekorative og nyttige. Ananasblyantholderen er over 15 cm høy og 6 cm bred, og dette spennende og kreative gjør det selv-settet er perfekt for unge designere som har lyst til å lage nye mønstre om og om igjen.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Åpne esken, og begynn å sette sammen blyantholderen og skrivemateriellboksen. Brukervennlige instruksjoner gjør at byggingen går som en lek. Rydding og sortering går også unna i en fei med oppbevaringsbrettet som følger med.
 • Med LEGO DOTS sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smarte bokssettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO klosser og fliser oppfyller de høyeste bransjestandarder og våre kvalitetskriterier. Det sikrer at de alltid er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har vært det siden 1958.
 • Vi tester LEGO klosser og fliser ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle våre byggeleker for barn oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ananasblyantholder
SKU
41906
EAN
5702016668650
UPC
673419321785
Deler
351
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.