LEGO 41910 Iskremarmbånd

Med dette armbåndsettet kan barnet ditt fordype seg i fantasifull lek

lego 41910 iskremarmband
 • 34 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41910 SKU

La barn oppleve hvor gøy det er å lage vennskapsarmbånd med det eksklusive settet LEGO® DOTS iskremarmbånd (41910) som inneholder to justerbare, enkle armbånd og 32 fargerike fliser. Et kreativt gjør det selv-ett! Gjennom å dekorere og dele armbånd utvikler barn evnen til å uttrykke seg, og de kan velge å bruke mønsterideene som følger med, …

Les mer...

Priser LEGO 41910 Iskremarmbånd

Lego.com LEGO.com 100 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO 41910 Iskremarmbånd

 • La barn oppleve hvor gøy det er å lage vennskapsarmbånd med det eksklusive settet LEGO DOTS iskremarmbånd (41910) som inneholder to justerbare, enkle armbånd og 32 fargerike fliser.
 • Et kreativt gjør det selv-ett! Gjennom å dekorere og dele armbånd utvikler barn evnen til å uttrykke seg, og de kan velge å bruke mønsterideene som følger med, eller finne på unike mønstre selv.
 • Fargerike fliser i dette settet eller i andre sett inspirerer til felles moro med venner. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO DOTS Ekstra DOTS – serie (41908) for å gjøre vennskapsarmbåndene enda søtere.
 • Alle som liker gjør det selv-leker og hobbyprosjekter, vil elske denne kreative leken. Det justerbare armbåndet og de fargerikt dekorerte flisene vil glede gutter og jenter fra 6 år og oppover, og settet egner seg supert som gave til jul, bursdag eller andre anledninger.
 • Lite og supersøtt! Armbåndene er over 20 cm lange, og det søte armbånd-hobbysettet er perfekt for unge designere som vil hamed seg kreasjonene sine for å dele med andre eller bruke dem selv.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns kreative byggeferdigheter og evne til fantasifull lek. I tillegg får de gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Det er bare å åpne posen, så starter den gøyale armbåndsdekoreringen. Brukervennlige instruksjoner gjør dekoreringen til en lek, og barn kan lage unike smykker som de stolt kan bruke og vise fram.
 • Med LEGO DOTS sett gir du barn muligheten til å være kreative. Dette smarte armbåndssettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre, og det styrker barns kreativitet og selvtillit.
 • LEGO byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Iskremarmbånd
SKU
41910
EAN
5702016667561
UPC
673419321822
Deler
34
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
100 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.