LEGO 41911 Team-armbånd

Gi sportsinteresserte barn et flott armbånd å dekorere

lego 41911 team armband
 • 33 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41911 SKU

Med det stilige LEGO® DOTS team-armbåndet (41911) kan du gi barn muligheten til å utfolde seg kreativt med 32 fargerike fliser og et justerbart armbånd. Leken starter med design rett ut av posen!Lag og vis fram personlige smykker! Når barn dekorerer dette gøyale armbåndet, utvikler de sin evne til å designe og uttrykke seg. De …

Les mer...

Priser LEGO 41911 Team-armbånd

Lego.com LEGO.com 75 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO 41911 Team-armbånd

 • Med det stilige LEGO DOTS team-armbåndet (41911) kan du gi barn muligheten til å utfolde seg kreativt med 32 fargerike fliser og et justerbart armbånd. Leken starter med design rett ut av posen!
 • Lag og vis fram personlige smykker! Når barn dekorerer dette gøyale armbåndet, utvikler de sin evne til å designe og uttrykke seg. De kan velge om de vil følge mønsterideene på emballasjen, eller finne på sin egen unike stil.
 • De fargerike flisene i settet kan brukes for seg eller sammen med andre sett for enda mer fantasifull moro. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO DOTS Ekstra DOTS – serie 2 (41916) for å lage kule, nye stiler.
 • Alle som liker gjør det selv-sett eller hobbyprosjekter, vil elske dette kreative settet. Det bøyelige armbåndet og de fargerikt dekorerte flisene vil glede gutter og jenter fra 6 år og oppover, og settet er en flott gave til jul, bursdag eller andre anledninger.
 • Med et armbånd som er 20 cm langt, er dette spennende gjør det selv-settet lite ogbærbart. Blivende designere kan øve seg på å lage forskjellige mønstre og bruke det de blir mest fornøyd med.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker styrker barns kreative byggeferdigheter og gir dem gleden av å skape noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Det er bare å åpne posen, så starter den morsomme armbåndsdekoreringen. Enkle ideer på emballasjen gjør at dekoreringen går som en lek, og barn kan være kreative og lage unike smykker som de kan værestolte over å vise fram.
 • Med LEGO DOTS sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smarte armbåndssettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikreat alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Team-armbånd
SKU
41911
EAN
5702016668575
UPC
673419321839
Deler
33
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
75 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.