LEGO 41913 Megapakke med armbånd

Gi barn et gøyalt hobbysett med disse fem armbåndene

lego 41913 megapakke med armband
 • 300 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41913 SKU

Gi barnet ditt muligheten til å oppleve hvor gøy det er å lage vennskapsarmbånd med settet LEGO® DOTS megapakke med armbånd (41913), som inkluderer fem justerbare armbånd og 295 fargerike fliser. Leken starter så snart boksen åpnes!Mange ideer for kreative gjør det selv-armbånd! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere …

Les mer...

Priser LEGO 41913 Megapakke med armbånd

Lego.com LEGO.com 339 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO 41913 Megapakke med armbånd

 • Gi barnet ditt muligheten til å oppleve hvor gøy det er å lage vennskapsarmbånd med settet LEGO DOTS megapakke med armbånd (41913), som inkluderer fem justerbare armbånd og 295 fargerike fliser. Leken starter så snart boksen åpnes!
 • Mange ideer for kreative gjør det selv-armbånd! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere og dele armbåndene. De kan velge om de vil bruke mønsterideene som følger med, eller finne sin egen, unike stil.
 • Fargerike fliser i dette settet og i andre sett byr på kreativ moro sammen med venner. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO DOTS Ekstra DOTS – serie (41908) for å gjøre vennskapsarmbåndene enda søtere.
 • Alle som liker gjør det selv-leker og hobbyprosjekter, vil elske denne kreative leken. Det bøyelige armbåndet og de fargerikt dekorerte flisene vil glede gutter og jenter fra 6 år og oppover og er en flott gave til jul, bursdag eller andre anledninger.
 • Armbåndene er over 20 cm lange, og blivende designere kan lage ulike designmønstre og deretter sortere og oppbevare flisene i det bærbare brettet som er delt inn i separate rom.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å styrke barns kreative byggeferdigheter og gir dem gleden over å skape noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Det er bare å åpne pakken, så starter den morsomme armbåndsdekoreringen. Enkle ideer på emballasjen gjør at dekoreringen går som en lek, og barn kan være kreative og ha det gøy mens de lager unike smykker som de stolt kan vise fram.
 • Med LEGO DOTS sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smarte armbåndssettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vrisog analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Megapakke med armbånd
SKU
41913
EAN
5702016668674
UPC
673419322355
Deler
300
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
339 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.