LEGO 41914 Kreative bilderammer

Kreativ moro med tre bilderammer som kan dekoreres og brukes

lego 41914 kreative bilderammer
 • 398 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41914 SKU

Gi barn som er glade i hobbyprosjekter, LEGO® DOTS (41914) Kreative bilderammer, et gøyalt gjør det selv-sett som inkluderer tre rammer og diverse fliser. Leken starter umiddelbart, med bilderamme-design rett fra brettet!Barn kan slippe fantasien fri mens de dekorerer bilderammene. De kan velge å bruke mønstre på pakningen og inspirasjonsarket som følger med, eller lage …

Les mer...

Priser LEGO 41914 Kreative bilderammer

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO 41914 Kreative bilderammer

 • Gi barn som er glade i hobbyprosjekter, LEGO DOTS (41914) Kreative bilderammer, et gøyalt gjør det selv-sett som inkluderer tre rammer og diverse fliser. Leken starter umiddelbart, med bilderamme-design rett fra brettet!
 • Barn kan slippe fantasien fri mens de dekorerer bilderammene. De kan velge å bruke mønstre på pakningen og inspirasjonsarket som følger med, eller lage egne mønstre. Rammene kan brukes hver for seg eller sammenkoblet.
 • De fargerike flisene er en del av dette gøyale hobbysettet. Barn kan også bruke fliser fra andre DOTS sett eller fra pakken Ekstra DOTS – serie 2 (41916) for å dekorere rammene så de passer inn på rommet sitt!
 • Alle som liker kunst- og hobbysett, vil elske dette kreative settet. De dekorerbare rammene og fargerike flisene danner til sammen en flott gave til jul, bursdag og alle andre anledninger for gutter og jenter fra 6 år og oppover.
 • Små og anvendbare. Den største rammen er over 11 cm høy og 7 cm bred. Det smarte bilderammesettet byr på masse designtrening for nybegynnere, som etterpå kan vise fram rammen de er mest fornøyd med.
 • Barns fantasi er drivkraften, og resultatet uhemmet kreativ utfoldelse! Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig. I tillegg får de gleden av å lage noe helt nytt, helt på egen hånd.
 • Det er bare å åpne esken, så begynner den kreative opplevelsen. Barn kan bygge rammene med de enkle instruksjonene og deretter dekorere dem. Rydding og sortering går som en lek med oppbevaringsbrettet som følger med.
 • Med LEGO DOTS leker gir du barn muligheten til å være kreative. Dette smarte settet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kreative bilderammer
SKU
41914
EAN
5702016668681
UPC
673419322362
Deler
398
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.