LEGO 41915 Smykkeskrin

Gled en fan av hobbysett med dette byggbare smykkeskrinet

lego 41915 smykkeskrin
 • 374 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41915 SKU

Gi barn muligheten til å utfolde seg fritt og kreativt med det kule settet LEGO® DOTS smykkeskrin (41915). Alle flatene kan dekoreres, og det betyr at barn kan designe nye mønstre på smykkeskrinet om og om igjen.Barn utvikler nye måter å designe og uttrykke seg på mens de dekorerer smykkestativet. De kan velge å følge …

Les mer...

Priser LEGO 41915 Smykkeskrin

Lego.com LEGO.com 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO 41915 Smykkeskrin

 • Gi barn muligheten til å utfolde seg fritt og kreativt med det kule settet LEGO DOTS smykkeskrin (41915). Alle flatene kan dekoreres, og det betyr at barn kan designe nye mønstre på smykkeskrinet om og om igjen.
 • Barn utvikler nye måter å designe og uttrykke seg på mens de dekorerer smykkestativet. De kan velge å følge mønsterforslagene på esken til settet LEGO DOTS (41915) eller finne på nye og unike designmønstre selv.
 • Leken starter med monteringen av det søte smykkeskrinet. Barn kanbruke fliser fra andre DOTS sett, inkludert pakken Ekstra DOTS – serie 1 (41908), for å lage et smykkeskrin som passer perfekt inn på rommet sitt!
 • Alle som liker gjør det selv-sett eller kunst- og hobbysett, vil elske dette flotte settet for barn. Smykkeskrinet og de fargerike flisene er spennende gaver til både jul, bursdag og alle andre anledninger for barn fra seks år og oppover.
 • Smykkeskrinet er over 3 cm høyt, 12 cm bredt og 14 cm dypt, inkludert flisedekor. Det er en perfekt størrelse for barnerommet. Dette kreative gjør det selv-settet er perfekt til oppbevaring av smykker.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å øke barns evne til å leke selvstendig og løse problemer samtidig med at de får gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Et hobbysett som får fart på til kreativ lek. Enkle instruksjoner gjør det lett å sette sammen smykkeskrinet, mens idéarket byr på inspirerende dekorforslag. Rydding og sortering går som en lek med oppbevaringsbrettet som følger med.
 • Med LEGO DOTS sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smarte smykkeskrinsettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Smykkeskrin
SKU
41915
EAN
5702016668698
UPC
673419322379
Deler
374
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
270 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.