LEGO 41918 Eventyrarmbånd

Stimuler til kreativ moro med to eventyrarmbånd

lego 41918 eventyrarmband
 • 34 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41918 SKU

Med det eksklusive settet LEGO® DOTS eventyrarmbånd (41918) som inneholder to justerbare armbånd og 32 fliser, kan du overraske en ung designer med muligheten til å lage søte vennskapsarmbånd. Leken starter idet posen åpnes! Masse kule designideer! Barn kan utvikle evnen til å uttrykke seg gjennom å dekorere og dele de justerbare armbåndene. De kan velge …

Les mer...

Priser LEGO 41918 Eventyrarmbånd

Lego.com LEGO.com 100 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO 41918 Eventyrarmbånd

 • Med det eksklusive settet LEGO DOTS eventyrarmbånd (41918) som inneholder to justerbare armbånd og 32 fliser, kan du overraske en ung designer med muligheten til å lage søte vennskapsarmbånd. Leken starter idet posen åpnes!
 • Masse kule designideer! Barn kan utvikle evnen til å uttrykke seg gjennom å dekorere og dele de justerbare armbåndene. De kan velge å bruke mønsterideene som følger med, eller finne på en unik stil selv.
 • Disse fargerike flisene kan brukes sammen med andre sett for enda mer kreativ moro med venner. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO DOTS Ekstra DOTS – serie 2 (41916) for å gjøre armbåndene enda kulere.
 • Alle som liker gjør det selv-leker og hobbyprosjekter, vil elske denne kreative leken. Armbåndene og de fargerikt dekorerte flisene vil glede både gutter og jenter fra 6 år og oppover og er en flott gave til jul, ferier og andre anledninger.
 • Liten og fullstendig bærbar leke. Armbåndene er over 20 cm lange, og med dette gøyale armbånd-hobbysettet kan unge designere øve seg på å lage mønstre og deretter dele resultatet med andre eller bruke det selv.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å styrke barns kreative byggeferdigheter og gir dem gleden av å skape noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Det er bare å åpne posen, så starter den gøyale armbåndsdekoreringen. Brukervennlige instruksjoner gjør dekoreringen til en lek, og barn kan ha det gøy med å lage unike smykker og stolt vise dem fram.
 • Med LEGO DOTS sett gir du barn muligheten til å lage kule ting. Dette smarte armbåndssettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barnebyggesettene oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Eventyrarmbånd
SKU
41918
EAN
5702016668612
UPC
673419322409
Deler
34
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
100 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.