LEGO 41919 Energiarmbånd

Gi barnet ditt et kreativt gjør det selv-armbåndsett

lego 41919 energiarmband
 • 33 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41919 SKU

Gi kreative barn muligheten til å utfolde seg med det gøyale gjør det selv-settet LEGO® DOTS energiarmbånd (41919), som inkluderer et justerbart armbånd og 32 fargesterke fliser. Leken starter med dekorering rett ut av posen!Vis fram kreative smykker! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere dette enkle hobbyarmbåndet, enten ved …

Les mer...

Priser LEGO 41919 Energiarmbånd

Lego.com LEGO.com 75 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO 41919 Energiarmbånd

 • Gi kreative barn muligheten til å utfolde seg med det gøyale gjør det selv-settet LEGO DOTS energiarmbånd (41919), som inkluderer et justerbart armbånd og 32 fargesterke fliser. Leken starter med dekorering rett ut av posen!
 • Vis fram kreative smykker! Barn utvikler evnen til å designe og uttrykke seg gjennom å dekorere dette enkle hobbyarmbåndet, enten ved å følge mønsterideene på emballasjen eller finne på en unik stil selv.
 • Settets fliser kan brukes sammen med andre sett for enda større kunstnerisk utfoldelse. Barn kan også bruke fliser fra pakken LEGO DOTS 2 Ekstra DOTS – serie 2 (41916) for å lage nye stiler og gjøre armbåndene sine enda finere.
 • Alle som liker gjør det selv-sett eller hobbyprosjekter, vil elske dette kreative settet. Det bøyelige armbåndsettet og de fargerikt dekorerte flisene passer for gutter og jenter fra 6 år og oppover og er en perfekt gave til jul, bursdag eller andre anledninger.
 • Lite og bærbart. Armbåndet er over 20 cm langt, og dette spennende hobbysettet er perfekt for unge designspirer som vil øve seg på å lage mønstre. Etterpå kan bruke den armbåndversjonen de blir mest fornøyd med.
 • Timevis med gøyal og kreativ lek – drevet av barns fantasi. Batterifrie leker bidrar til å styrke barns kreative byggeferdigheter og gir dem gleden av å lage noe nytt og unikt helt på egen hånd.
 • Det er bare å åpne posen, så starter den morsomme armbåndsdekoreringen. Enkle ideer på emballasjen gjør at dekoreringen går som en lek, og barn kan være kreative og ha det gøy mens de lager unike smykker som de kan være stolte over å vise fram.
 • Med LEGO DOTS sett kan du gi barn gøyale ideer til nye armbånd de kan lage. Dette flotte armbåndsettet gir barn muligheten til å finne på egne designmønstre og styrker barns kreativitet og mestringsfølelse.
 • LEGO byggeklosser og fliser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og fliser droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle barns byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhets- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Energiarmbånd
SKU
41919
EAN
5702016668629
UPC
673419322416
Deler
33
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
75 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.