LEGO Ekstra DOTS – serie 3 41921

Ekstra DOTS serie 3 byr p endels lek og moro!

lego 41921 ekstra dots serie 3
 • 107 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41921 SKU

Barn og alle som liker håndarbeids- og hobbyprosjekter, vil garantert like Ekstra DOTS – serie 3 med superhemmelig tema (41921)! Disse ekstraflisene passer sammen med alle andre LEGO DOTS sett og gir barn muligheten til å lage nye og større mønstre og forandre dem etter antrekk, stemning eller rominnredning. Ekstra kreativitet i en pose. Posen inneholder …

Les mer...

Priser LEGO Ekstra DOTS – serie 3 41921

Lego.com LEGO.com 25 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Ekstra DOTS – serie 3 41921

Barn og alle som liker håndarbeids- og hobbyprosjekter, vil garantert like Ekstra DOTS – serie 3 med superhemmelig tema (41921)! Disse ekstraflisene passer sammen med alle andre LEGO DOTS sett og gir barn muligheten til å lage nye og større mønstre og forandre dem etter antrekk, stemning eller rominnredning.

Ekstra kreativitet i en pose
Posen inneholder 107 fargerike fliser, inkludert stjerne- og diamantfliser med 3D-effekt, samt 10 spesielle og superhemmelige fliser valgt ut blant 16 mulige mønstre. Med disse flisene kan barn dekorere armbånd eller pyntegjenstander til rommet sitt akkurat slik de vil, og samtidig utvikle sine kreative ferdigheter.

Enda mer moro med håndarbeids- og hobbysett
Denne vesle posen gir barn muligheten til å være ekstra fantasifulle når de pynter LEGO DOTS settene sine. De kan mikse og matche mønstre med venner og også skape unike mønstre. Gøyalt som belønning eller hverdagsgave til kreative barn, eller som tilleggskjøp til andre DOTS sett.

 • Overrask barn som liker å lage sine egne smykker, med det flotte settet LEGO DOTS Ekstra DOTS – serie 3 (41921) som inspirerer dem til å uttrykke seg kreativt. Hva posen inneholder, er en del av overraskelsen!
 • Stimuler barns kreative side og designferdigheter med 81 samlerfliser i fire farger, 16 stjerne- og diamantfliser med 3D-effekt og 10 fliser med hemmelig dekor.
 • Barn kan bruke flisene til å dekorere alt fra armbånd til pyntegjenstander til rommet og også bruke dem med andre DOTS sett eller andre LEGO sett for å få dem slik de vil.
 • Alle som liker kunst- og hobbyprosjekter vil garantert like settet Ekstra DOTS – serie 3 (41921). Posen inneholder fliser med nye farger og dekor og er perfekt som overraskelses- eller ekstragave til jenter og gutter fra seks år og oppover.
 • Gi barn et inspirerende flisesett de kan skape med og bruke sammen med andre LEGO DOTS sett. Posen inneholder dekorerte fliser i flere farger og inspirerer barn til å være kreative mens de har det gøy.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lek. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg fritt gjennom selvlagde og dekorerte smykker eller pyntegjenstander til rommet sitt.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstra DOTS – serie 3
SKU
41921
EAN
5702016914597
UPC
673419341066
Deler
107
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
25 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.