LEGO Knallfint kaktusarmbånd 41922

Kreativ moro venter med kult armbndsett!

lego 41922 knallfint kaktusarmband
 • 33 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41922 SKU

Alle naturglade barn vil like LEGO DOTS Knallfint kaktusarmbånd (41922)! Dette kreative lekesettet inneholder et justerbart og bøyelig, lysegrønt armbånd som passer til alle håndledd og 32 fargerike fliser, inkludert spesielle kaktusdekorerte fliser. Dekoreringen foregår enkelt og intuitivt, og barn kan designe et unikt armbånd tilpasset for eksempel klær eller humør. Alt er lov. Med dette …

Les mer...

Priser LEGO Knallfint kaktusarmbånd 41922

Lego.com LEGO.com 90 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Knallfint kaktusarmbånd 41922

Alle naturglade barn vil like LEGO DOTS Knallfint kaktusarmbånd (41922)! Dette kreative lekesettet inneholder et justerbart og bøyelig, lysegrønt armbånd som passer til alle håndledd og 32 fargerike fliser, inkludert spesielle kaktusdekorerte fliser. Dekoreringen foregår enkelt og intuitivt, og barn kan designe et unikt armbånd tilpasset for eksempel klær eller humør.

Alt er lov
Med dette smykkemakersettet får barn muligheten til å finne sin egen stil og dekorere på den måten de selv vil. Det finnes ingen regler, verken for dette gøyale armbåndet eller de andre settene i LEGO DOTS serien – det er barns fantasi som er den magiske ingrediensen. Serien inkluderer mange forskjellige armbånd, som alle er flotte som overraskelsesgaver uansett anledning.

 • Overrask kreative barn med det lekne settet LEGO DOTS Knallfint kaktusarmbånd (41922), og inspirer dem til å lage alle mulige slags designmønstre etter eget hode.
 • Unike smykker på utstilling! Barn kan uttrykke seg kreativt mens de dekorerer armbåndet. Settet inneholder ett regulerbart armbånd og 32 fliser, og leken starter med en gang posen åpnes!
 • Settet er flott alene og byr på rask og fantasidrevet skaperglede, men flisene kan også brukes sammen med LEGO DOTS Ekstra DOTS posene for enda flere kule designmuligheter og ideer.
 • Settet faller garantert i smak hos alle som liker hobbyprosjekter. Det slitesterke armbåndet, de fargerike og spesialdekorerte flisene er flotte som gøyal gave eller ekstragave til barn fra seks år og oppover.
 • Lite og bærbart. Hvert armbånd er 20 cm langt, og settet er perfekt for designerspirer som vil øve seg på å lage armbånd. Etterpå kan de pynte seg med versjonen de blir mest fornøyd med.
 • Åpne posen, så er det bare å sette i gang og dekorere armbåndene. Barn kan bruke de enkle designideene som står på emballasjen, eller de kan finne på stadig nye mønstre selv.
 • Med LEGO DOTS settene kan du gi barn en gave som vekker skapergleden. Dette smarte armbåndet gir barn muligheten til å designe fritt og styrker på den måten kreativiteten og selvtilliten deres gjennom lek.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lek. Settene åpner for ubegrenset kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom selvlagde ogdekorerte smykker eller pyntegjenstander til rommet sitt.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Knallfint kaktusarmbånd
SKU
41922
EAN
5702016915174
UPC
673419341370
Deler
33
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
90 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.