LEGO Kreativt festsett 41926

Festen varer evig med dekorerbare cupcaker!

lego 41926 kreativt festsett
 • 623 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41926 SKU

Med det gøyale settet LEGO DOTS Kreativt festsett (41926) kan du gi hobbysett-interesserte barn århundrets fest! Jenter og gutter kan lage de lettbygde cupcakene før de dekorerer dem på fargerikt vis. Løft av glasuren for å få tilgang til et hemmelig rom, hvor godteri eller små overraskelser kan gjemmes. Det er LEGO DOTS fest!. Dette kreative …

Les mer...

Priser LEGO Kreativt festsett 41926

Lego.com LEGO.com 237 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Kreativt festsett 41926

Med det gøyale settet LEGO DOTS Kreativt festsett (41926) kan du gi hobbysett-interesserte barn århundrets fest! Jenter og gutter kan lage de lettbygde cupcakene før de dekorerer dem på fargerikt vis. Løft av glasuren for å få tilgang til et hemmelig rom, hvor godteri eller små overraskelser kan gjemmes.

Det er LEGO DOTS fest!
Dette kreative settet inkluderer åtte cupcaker som kan tilpasses, samt mange fliser, lys og klistremerker som barn kan bruke for å lage perfekte cupcaker. Settet inkluderer også ideer til hvordan foreldre kan arrangere verdens beste fest for barnet sitt.

Moro for barn som liker hobbysett
De kan dekorere cupcakene slik de selv vil og dele designmønstre med vennene sine. De fargerike cupcakene er en perfekt bursdagsgave som kombinerer barns kreative skaperkraft med gøyal festunderholdning.

 • Overrask et barn med LEGO DOTS Kreativt festsett (41926) som inneholder åtte dekorerbare cupcaker, et ark med klistremerker, byggbare bursdagslys og mange fargerike fliser.
 • Barn kan pynte cupcakene basert på designideene i settet eller slippe kreativiteten løs og lage sine egne fargerike mønstre. Og etterpå kan de få med seg cupcaken sin hjem som et minne.
 • Lag flotte mønstre med flisene som følger med. Barn kan også bytte ut fliser med fliser fra alle de andre settene og posene, for eksempel Ekstra DOTS – serie 3 (41921) for enda mer designmoro!
 • Alle barn som liker håndarbeids- og hobbyprosjekter, vil elske dette settet. Det er perfekt som festaktivitet, og cupcakene er fine festgaver som garantert faller i smak hos både gutter og jenter. Passer for barn fra seks år og oppover.
 • Fantasidrevet moro i bærbart format. Cupcakene er 6 cm høye, 6 cm brede og 3 cm dype, har avtakbar glasur og et hemmelig rom inni.
 • Med LEGO DOTS sett kan du gi barn engasjerende hobbysett de kan bygge og bruke. Disse lekre cupcakene byr på en kreativ festaktivitet som styrker barns selvtillit mens de har det gøy.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lek. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg fritt ved hjelp av selvlagde og dekorerte gjenstander til barnerommet.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kreativt festsett
SKU
41926
EAN
5702016914863
Deler
623
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
237 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.