LEGO Narhvalmerke til bag 41928

Inspirer barns kreative side med designbare bagmerker

lego 41928 narhvalmerke til bag
 • 85 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41928 SKU

Overrask barn som liker sjødyr, med det supersøte settet LEGO DOTS Narhvalmerke til bag (41928)! Merket er lettbygd og gir jenter og gutter muligheten til å lage og dekorere et unikt narhvalmerke som de kan pynte bagen eller sekken sin med. Tilbehøret som viser hvem du er!. Dette fantasifulle settet inkluderer en liten kube som kan …

Les mer...

Priser LEGO Narhvalmerke til bag 41928

Lego.com LEGO.com 90 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Narhvalmerke til bag 41928

Overrask barn som liker sjødyr, med det supersøte settet LEGO DOTS Narhvalmerke til bag (41928)! Merket er lettbygd og gir jenter og gutter muligheten til å lage og dekorere et unikt narhvalmerke som de kan pynte bagen eller sekken sin med.

Tilbehøret som viser hvem du er!
Dette fantasifulle settet inkluderer en liten kube som kan dekoreres med gøyale motiver, en festering av silikon og en liten nøkkelformet flisfjerner. Barn kan lage en realistisk narhval med de blågrønne og mintgrønne flisene, og vil de ha enda flere designmuligheter, finner de det i posen Ekstra DOTS – serie 4 som byr på et hav av kreative ansiktsuttrykk og designmuligheter.

Moro for hobbysettinteresserte barn
Barn kan gjøre merket personlig, forandre narhvalens ansiktsuttrykk i det uendelige og dele designen med vennene sine. Det gøyale hobbysettet gir barn muligheten til å uttrykke seg kreativt og er en flott overraskelses- eller ekstragave som inspirerer til fantasifull lek.

 • Overrask barn med det undervannsinspirerte settet LEGO DOTS Narhvalmerke til bag (41928), som inkluderer en robust kube med silikonring, nøkkelformet flisfjerner og mange fargerike fliser.
 • Barn kan bruke designideene på emballasjen for å dekorere lekekuben, eller de kan slippe løs kreativiteten og lage sine egne fantasifulle mønstre.
 • Lag flotte mønstre med flisene som følger med. Barn kan også bytte ut fliser med fliser fra alle de andre lekesettene og posene, for eksempel Ekstra DOTS – serie 3 eller 4 (41921 eller 41931) for enda mer designmoro!
 • Alle barn som liker å lage ting selv, vil falle for dette kjempefine bagmerket. Gi jenter og gutter fra seks år og oppover en gøyal og kreativ pause med et lettbygd sett som passer perfekt som tilbehør på bagen.
 • Kreativ moro i bærbart format. De fine bagmerkene er 4 cm høye, 3 cm brede og 3 cm dype, og de er robuste og nyttige lekesett for barn som passer perfekt som overraskelsesgave eller ekstragave.
 • Med LEGO DOTS lekesettene kan du gi barn gøyale produkter de kan lage og bruke. Dette søte narhvalmerket kan tilpasses på unike måter og styrker barns selvtillit mens de har det gøy.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lek. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg fritt ved hjelp av selvlagde, dekorerte og nyttige produkter.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Narhvalmerke til bag
SKU
41928
EAN
5702016915037
UPC
673419341271
Deler
85
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
90 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.