LEGO Leopardmerke til bag 41929

Lag et stt bagmerke med dette enkle designsettet!

lego 41929 leopardmerke til bag
 • 84 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41929 SKU

Inspirer tilhengere av hobbysett med det heftige settet LEGO DOTS Leopardmerke til bag (41929)! Merket er lettbygd og gir jenter og gutter muligheten til å lage og dekorere et stilig og tøft leopardmerke som de kan pynte bagen eller sekken sin med. En perfekt, liten overraskelse!. Dette bagmerket kan tilpasses og inkluderer en liten kube, en …

Les mer...

Priser LEGO Leopardmerke til bag 41929

Lego.com LEGO.com 90 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Leopardmerke til bag 41929

Inspirer tilhengere av hobbysett med det heftige settet LEGO DOTS Leopardmerke til bag (41929)! Merket er lettbygd og gir jenter og gutter muligheten til å lage og dekorere et stilig og tøft leopardmerke som de kan pynte bagen eller sekken sin med.

En perfekt, liten overraskelse!
Dette bagmerket kan tilpasses og inkluderer en liten kube, en festering av silikon og en liten nøkkelformet flisfjerner. Det inneholder også mange blå, lilla og purpurrøde fliser samt fliser med dyretrykk. Og med en pose Ekstra DOTS – serie 4 (41931) får barn enda flere fliser med ansiktsuttrykk og kan slippe fantasien og kreativiteten løs.

Moro for hobbysettinteresserte barn
Barn kan gjøre merket personlig og blant annet forandre leopardens ansiktsuttrykk etter eget humør, før de deler designmønstrene sine med venner. Bagmerke-hobbysettet er en flott overraskelses- eller ekstragave og gir barn muligheten til å uttrykke seg på gøyale og kreative måter.

 • Overrask barn med det tøffe tilbehørssettet LEGO DOTS Leopardmerke til bag (41929), som inkluderer en robust kube med silikonring, nøkkelformet flisfjerner og mange fargerike fliser.
 • Barn kan bruke designideene på emballasjen for å dekorere kuben, eller de kan slippe løs kreativiteten og lage sine egne fantasifulle mønstre.
 • Lag flotte mønstre med flisene som følger med. Barn kan også bytte ut fliser med fliser fra alle de andre settene og posene, for eksempel Ekstra DOTS – serie 3 eller 4 (41921 eller 41931) for enda mer designmoro!
 • Alle barn som liker å lage ting selv, vil falle for denne kjempefine bagmerke-gaven. Gi jenter og gutter fra seks år og oppover en gøyal og kreativ pause med et lettbygd sett som passer perfekt som tilbehør på bagen.
 • Bærbar kreativitet. De fine bagmerkene er 4 cm høye, 3 cm brede og 3 cm dype. De inkluderer mange fargerike fliser og er en robust og nyttig liten gave for barn.
 • Med LEGO DOTS settene kan du gi barn flotte produkter de kan lage og bruke. Dette søte bagmerket kan tilpasses på kule måter og styrker barns selvtillit gjennom lek.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lek. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg fritt ved hjelp av selvlagde og nyttige designprodukter.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenterslippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Leopardmerke til bag
SKU
41929
EAN
5702016915044
UPC
673419341288
Deler
84
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
90 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.