LEGO Ekstra DOTS – serie 4 41931

Ekstra DOTS serie 4 byr p endels kreativ lek og moro!

lego 41931 ekstra dots serie 4
 • 105 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41931 SKU

Barn og alle som liker hobbyprosjekter, vil garantert like LEGO Ekstra DOTS – serie 4 (41931) med dyretema! De ekstra flisene og klossene passer sammen med alle andre LEGO DOTS sett og gir barn muligheten til å lage nye og større mønstre og tilpasse dem etter antrekk, humør eller interiør. Kul kreativitet i en pose. Posen …

Les mer...

Priser LEGO Ekstra DOTS – serie 4 41931

Lego.com LEGO.com 25 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 79 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Ekstra DOTS – serie 4 41931

Barn og alle som liker hobbyprosjekter, vil garantert like LEGO Ekstra DOTS – serie 4 (41931) med dyretema! De ekstra flisene og klossene passer sammen med alle andre LEGO DOTS sett og gir barn muligheten til å lage nye og større mønstre og tilpasse dem etter antrekk, humør eller interiør.

Kul kreativitet i en pose
Posen inneholder 105 fargerike deler, inkludert søte dyreøyne og -munner, øre- og poteklosser, fargefliser og 10 hemmelige overraskelsesfliser valgt ut blant 16 mulige mønstre. Med disse flisene kan barn tilpasse bagmerkene, armbåndene og romdekorsettene sine slik de vil og samtidig utvikle sine kreative ferdigheter.

Gjør hobbysett enda morsommere
Denne posen gir barn muligheten til å være enda mer oppfinnsomme når de pynter LEGO DOTS settene sine. De kan mikse og matche mønstre med venner og vise fram sine unike mønstre. Gøyalt som belønning eller hverdagsgave til kreative barn, eller som tilleggskjøp til andre DOTS sett.

 • Overrask barn som liker å lage sine egne smykker og nyttige pyntegjenstander med LEGO DOTS Ekstra DOTS – serie 4 (41931) som inspirerer dem til å uttrykke seg kreativt. Hva posen inneholder, er en del av overraskelsen!
 • Styrk barns kreativitet og designferdigheter med denne posen som inneholder 105 samlerdeler, inkludert søte fliser med dyretema, flotte fargefliser og 10 fliser med hemmelig dekor.
 • Barn kan bruke flisene til å dekorere alt fra armbånd til pyntegjenstander til rommet, og de kan også bruke flisene med andre DOTS sett eller andre LEGO sett for å få dem slik de vil ha dem!
 • Alle som liker kreative hobbyprosjekter, vil garantert like settet Ekstra DOTS – serie 4 (41931). Posen inneholder fliser med nye farger og dekor og er perfekt som overraskelsesgave eller bonusgave til jenter og gutter fra seks år og oppover.
 • Gi barn et inspirerende flisesett de kan lage ting med og bruke sammen med andre LEGO DOTS lekesett. Posen inneholder dekorerte fliser og klosser i flere farger og inspirerer barn til å være kreative mens de har det gøy.
 • Med ekstra LEGO DOTS poser kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lek. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg fritt gjennom å designe og tilpasse smykker eller pyntegjenstander til rommet sitt.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er derfor ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstra DOTS – serie 4
SKU
41931
EAN
5702016915266
UPC
673419341417
Deler
105
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
25 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.