LEGO Ekstra DOTS – serie 5 41932

Ekstra DOTS serie 5 byr p endels kreativ moro!

lego 41932 ekstra dots serie 5
 • 120 Deler
 • LEGO DOTS Tema
 • 41932 SKU

Hobbyprosjekt-entusiaster og andre kreative barn vil garantert like settet Ekstra DOTS – serie 5 (41932) med tropisk tema! Disse flisene kan brukes med alle sett i LEGO DOTS serien og gir barn muligheten til å lage enda flere designmønstre, tilpasset alt fra humør og antrekk til innredning på rommet. Selvutfoldelse og kreativitet. Posen inneholder 120 fargerike …

Les mer...

Priser LEGO Ekstra DOTS – serie 5 41932

Lego.com LEGO.com 50 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 50 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 79 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DOTS

Beskrivelse LEGO Ekstra DOTS – serie 5 41932

Hobbyprosjekt-entusiaster og andre kreative barn vil garantert like settet Ekstra DOTS – serie 5 (41932) med tropisk tema! Disse flisene kan brukes med alle sett i LEGO DOTS serien og gir barn muligheten til å lage enda flere designmønstre, tilpasset alt fra humør og antrekk til innredning på rommet.

Selvutfoldelse og kreativitet
Posen inneholder 120 fargerike fliser, inkludert 15 selvlysende fliser og 10 unike, dekorerte overraskelsesfliser av totalt 16 mulige. Barn kan designe romdekor- og armbåndsettene akkurat slik de vil, og utvikler samtidig sine kreative ferdigheter.

Kule hobbyprosjekter
Denne vesle posen gir barn muligheten til å være ekstra kreative når de dekorerer LEGO DOTS sett, de kan mikse og matche med vennene sine og de kan vise fram sine egenkomponerte designmønstre. Posen passer som koselig belønning eller hverdagsgave til kreative barn, og som en gøyal tilleggsgave som gir barn muligheten til å designe DOTS sett og LEGO sett på nye måter.

 • Overrask barn som liker hobbyprosjekter, med det flotte settet LEGO DOTS Ekstra DOTS – serie 5 (41932), som inspirerer dem til å uttrykke seg kreativt. At innholdet er hemmelig, er en del av spenningen!
 • Styrk barnas kreativitet og designferdigheter med 95 samlerfliser i forskjellige tropiske farger, 15 selvlysende fliser og 10 av totalt 16 mulige overraskelsesfliser med dekor.
 • Barn kan bruke flisene til å dekorere både armbånd og romdekorgjenstander på unike måter, og de kan også bruke dem for å tilpasse andre DOTS sett og LEGO sett slik de selv vil.
 • Alle med sans for kunst- og hobbyprosjekter vil like settet Ekstra DOTS – serie 5 (41932). Posen inneholder fargerike fliser med dekor og er perfekt som overraskelses- eller ekstragave til jenter og gutter fra seks år og oppover.
 • Gi barn et inspirerende flisesett de kan designe med og bruke sammen med andre LEGO DOTS sett. Posen inneholder dekorerte fliser i flere farger og inspirerer barn til å være kreative og ha det gøy.
 • Med LEGO DOTS sett kan en ny gruppe med barn oppdage LEGO lek. Settene innbyr til kreativitet og inspirerer barn til å uttrykke seg ved å lage og pynte tilbehør og romdekormodeller.
 • LEGO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO komponenter slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ekstra DOTS – serie 5
SKU
41932
EAN
5702016915877
UPC
673419341424
Deler
120
Tema
LEGO DOTS
LEGO pris
50 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.